Elviselhetetlen módon zaklatják Meghant és Harryt

Nem lett könnyebb az életük Amerikában.

Elviselhetetlen módon zaklatják Meghant és Harryt

Meghan és Harry azért függetlenítették magukat a királyi családtól, hogy azzal tudjanak foglalkozni, amivel szeretnének és hogy Meghannal véletlenül se történhessen meg az, ami Harry édesanyjával, Dianával történt. Először Kanadába költöztek, most pedig Amerikában, Los Angelesben élnek egy milliárdokat érő villában. Csakhogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy ők azt elképzelték, ugyanis nyugalmat és lesifotó-mentes életet szerettek volna.

A Daily Beast forrása ugyanis elárulta, hogy nagyon durván zaklatják őket: „Drónokat látnak, amint feléjük közelednek, és azt gondolják, hogy fotósok irányítják azokat, de ez csak feltételezés. Meghan rasszista halálos üzeneteket kapott az esküvőjük idején, úgyhogy a félelmeik valósak. De képzeld el, hogy a helyükben vagy, te hogyan éreznéd magad? Úgy, hogy drónok repkednek a fejed felett 30 méterre, amikor épp a fiaddal próbálsz játszani.”

Ez elég szörnyen hangzik, de Meghan és Harry elvileg épp biztonsági szolgálatot keres, hogy megbirkózzon a problémával, viszont nem várnak el semmilyen különleges védelmet. Egyébként a forrás szerint májusban ötször tapasztaltak drónreptetést a házuk felett: „Olyan, mintha az emberek elfelejtenék, hogy ők is igazi emberek. Igazi család… akik biztonságra vágynak az otthonukban, mint ahogy mindannyian.”

Még több

Sztárhírek