Hihetetlen, mit csinált Katalin hercegné a gyerekeivel

Erre még nem volt példa!

Hihetetlen, mit csinált Katalin hercegné a gyerekeivel

Ahogy a karantén alatt senkinek, úgy a royal család tagjainak sem volt lehetősége arra, hogy becsekkoljon egy profi fodrászhoz. Így aki a frizurája felfrissítésére vágyott, annak otthon kellett megoldania a dolgot. Katalin hercegné sincs ezzel másképp, aki még mindig elszigetelve él családjával együtt. Persze a norfolki otthonukban személyzet segít nekik, velük van Maria Borrallo dajka is, aki profin vág hajat, ám most kiderült, hogy maga a hercegné is szuperügyes benne.

„Katalin levágta György és Charlotte haját, és nagyon ért hozzá, hiszen megszokta az otthoni hajvágást. Carole Middleton Katalinnak és Pippának is megtanította, hogyan kell főzni és hajat vágni. Nekik ez nem akkora dolog. A spanyol dajka, Maria Borrallo is ott van, aki szintén meg tudja oldani a hajvágást. Györggyel könnyű, Charlotte pedig szereti, ha nem lóg az arcába a haja, és most már copfba is tudja fogni” – mesélte egy forrás a Sunnak.

Egyébként más esetben mindig Katalin stylist-ja, Richard Ward igazítja meg a gyerekek frizuráját, de jelenleg a hercegné is szuper munkát végez a profi szettel, amit a férfitől kapott. Sőt, Richard hajápoló termékekkel és hajfestékkel is ellátta Katalint a karantén idejére, így a hercegné a saját frizurájától is tud gondoskodni.

Még több

Sztárhírek