Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbi kapcsolata erősebb, mint valaha

Szerencsére őket nem viselte meg a karantén.

Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbi kapcsolata erősebb, mint valaha

Palvin Barbi a pasijával, Dylan Sprouse-zal töltötte a karantént New Yorkban, aminek az elején a srác úgy nyilatkozott, hogy egyelőre örülnek, hogy több időt tudnak együtt tölteni. „A körülmények ellenére azonban egész jó, hogy most ennyi időt együtt tudunk tölteni, mert máskor összevissza repülünk a munkánk miatt a világban” – mesélte akkor.

De később Barbi is megmutatta egy Insta posztban, hogyan teltek a napjaik, a képek alapján pedig az jött le, hogy egész jól megvannak.  Nem tűnt úgy, hogy megviselné őket az összezártság. Ezt most szerencsére Dylan is megerősítette, aki az Entertainment Tonightnak mesélt az elmúlt időszakról.

„Arra jöttünk rá, hogy nagyon összeillünk. Tudjuk, mikor kell a másiknak egy kis tér, és megosztjuk egymás közt a ház körüli munkát is. Vannak dolgok, amiket reggel csinálunk, van, amit este. Szóval azt akarom mondani, hogy szerintem a kapcsolatunk erősebb, mint valaha.”

A sztár azt is elmondta, hogy a bezártság közelebb hozta őket egymáshoz Barbival. „Ennek mostanában az ellenkezőjéről hallani, és örülök, hogy velünk egyáltalán nem ez a helyzet”– tette hozzá.

Dylan ikertesója, Cole Sprouse viszont a hírek szerint nem volt ilyen szerencsés: ő és Lili Reinhart ugyanis állítólag szétmentek. A Riverdale sztárjainak viszont nem az összezártság, hanem pont, hogy a távolság tett be, hiszen úgy döntöttek, hogy külön karanténoznak. „A szerelmüknek soha nem tett jót a távolság, a járvány pedig végleg szétszakította őket!”– mondta egy forrás nemrég az E! Newsnak.

Még több

Sztárhírek