Vilmos herceg Diana elvesztéséről beszélt

Nagyon ritka, hogy ennyire nyíltan beszél édesanyja elvesztéséről.

Vilmos herceg Diana elvesztéséről beszélt

Vilmos herceg és Katalin hercegné évek óta nagy figyelmet fordítanak a mentális egészséggel kapcsolatos kampányokra, ez az ügy kiemelt fontosságú az életükben. Éppen ezért a leendő király a napokban interjút adott a BBC-nek, Marvin Sordell-lel beszélgetett, aki még gyerekként elveszítette az édesapját.

Vilmos természetesen mélyen együtt tudott érezni vele, hiszen idén már 23 éve annak, hogy az édesanyja, Diana hercegnő tragikus hirtelenséggel elhunyt egy párizsi autóbalesetben.

„A gyerekvállalás az egyik legmeghatározóbb dolog, ami megváltoztatja az életed. (…) Amikor valami olyan traumatikus dolgot éltél át, mint az apukád elvesztése, vagy nekem az anyukám halála, akkor nagyon sok érzelem jön vissza a gyerek születésekor. Ez egy nagyon más időszaka az életnek és nincs, aki segítsen!” – mondta Vilmos herceg, aki először 2013-ban lett apa, majd folytatta.

„Vannak olyan időszakok, amikor nagyon nehéz. Katalinnal támogatjuk egymást, ezeken a dolgokon együtt megyünk keresztül, fejlődünk és tanulunk együtt. De az érzelmek néha a semmiből törnek elő, akár olyan formában is, amiről azt hitted korábban, hogy már sikerült feldolgozni” – tette még hozzá a herceg, aki szerint Marvin édesapja büszke lenne rá, ha ma látná, milyen sokra vitte.

Még több

Sztárhírek