6 filmes karakter, akit régen utáltál, de ma már egyetértesz vele

Pedig elsőre inkább a tévét is elkapcsoltad, ha megláttad őket.

6 filmes karakter, akit régen utáltál, de ma már egyetértesz vele

Megvan az érzés, amikor eleinte elképesztően irritál valaki, majd pár évvel később már csak a jóra tudsz visszaemlékezni? Az évek alatt te is sokat változol és ami egykor idegesítő volt, azt most már sokkal jobban megérted, sőt, akár egyet is értesz vele. Ennek a folyamatnak köszönhetik az újonnan nyert szimpátiát az alábbi filmes szereplők is.

Draco Malfoy

Nincsenek szavak rá, mennyire tenyérbemászó figura volt Malfoy a Potter filmek első részeiben. Tipikus elkényeztetett kissrác, aki mindenkit lenéz. Viszont ha visszagondolsz rá, már látod, hogy a szíve mélyén mindig is a jó oldalra vágyott, viszont a szülei sorozatos rossz döntései miatt hatalmas bajba került, de így is kiállt a családjáért.

Emily Gilmore

Rory karót nyelt nagymamája, a személyzet ugráltatása mellett a másik fő hobbija a lánya idegeinek módszeres kikezdése. Legalábbis ezt hitted évekkel ezelőtt, viszont újranézve a sorit tisztán látszik, mennyire szereti a lányokat, de képtelen egyenes utat találni hozzájuk, ezért bénázik annyit a szigorú szabályokkal.

Blair Waldorf

Lehet, hogy nem volt annyira kedves mindenkivel, mint Serena, de ő sosem játszotta meg magát és nem érdekelte, hogy a saját egyénisége miatt esetleg mások ne m fogják kedvelni. Ugye, hogy most már egy kicsit irigyled is emiatt?

Janice

Oh My God, de gyűlölted, ha hangosan felröhögött ez a nő! Viszont minden viszontagság ellenére ott volt Chandler mellett és akkor is kedves és megértő volt vele, amikor már régen szakítottak. Ez nem sok exről mondható el.

Alice Cooper

Az elején rajta volt a legutáltabb karaktereid listáján (nem kizárt, hogy dobogós helyen), de a második Riverdale évad óta neked is biztosan enyhült a szíved. Akkor mutatta meg igazán mennyire belevaló csaj, amikor megjelent a partin, amire senki sem hívta.

Sharpay Evans

Kidolgozta a lelkét is, mégsem ő kapta a szerepet, ami őt illette volna, hanem valami random új csaj. Utólag belegondolva teljesen érthető, hogy miért borult ki és gonoszkodott ennyit a szöszi lány.

Még több

Sztárhírek