Hatalmas a botrány Kylie Jenner cége körül

Elég kínos a szitu…

Hatalmas a botrány Kylie Jenner cége körül

Már szinte tényleg nem telik el úgy el nap, hogy az egyik Kardashian vagy Jenner lány ne kerüljön a címlapokra valami zűrös üggyel, ez pedig úgy tűnik ma sincs másképp.

A Forbes tavaly a legfiatalabb milliárdosnak kiáltotta ki a valóságshow sztárt, miután a sztár eladta a Kylie Cosmetics 51%-át a Cotynak 600 millió dollárért, ám most a magazin lehozott egy leleplező cikket arról, hogy miért nem jár Kylie-nak a milliárdos titulus többé.

A részletek nagyon kínosak, a Forbes szerint ugyanis a smink mogul hamis adóbevallásokat adott le, a Kylie Cosmetics pedig évek óta nem olyan sikeres és jövedelmező, mint ahogy azt a sztár kifelé mutatja. Ráadásul állítólag hozzáfértek a Cotynak odaadott hivatalos papírokhoz is, amikből tisztán kiderül, hogy Kylie cége nem megy jól, legalábbis nem annyira, ahogy az a médiának van beállítva. A magazin ezután újraszámolta a sztárcsaj vagyonát, ami 900 millió dollár alatt van, így kiesik a milliárdosok klubjából (what a shame).

Persze Kylie-nak sem kellett sok, aki azonnal kifakadt Twitteren az őrt ért támadásokra, mondván, hogy a Forbesnak semmi bizonyítéka nincs az elmondott dolgokra.

„Mire kell felkelnem?? Azt hittem, hogy ez egy megbízható site… Szóval csak úgy közlitek, hogy hamisak az adóbevallásaim? Mert ti úgy gondoljátok? Mégis honnan veszitek ezt? Soha nem kértem a milliárdos titulust, ezután se vágyom rá, köszönöm, de tökéletesen elégedett vagyok így is az életemmel! Van egy gyönyörű kislányom és egy sikeres vállalkozásom, ennyi pont elég nekem!”

Mindenesetre Kylie még így is elképesztően gazdag, 900 millió dollárból pedig valószínűleg egész jól eléldegél, még akkor is, ha nem milliárdos… 

Még több

Sztárhírek