8 kínos szitu, amikor a színészek nem emlékeztek a saját filmjükre

Mondjuk egy-két produkciót mi is szívesen elfelejtenénk a helyükben…

8 kínos szitu, amikor a színészek nem emlékeztek a saját filmjükre

1. Gwyneth Paltrow 2019-ben Jon Favreau (tudod, ő rendezte az első két Vasembert, nem mellesleg Happyt is ő játsza) főzőműsorában, a The Chef Show-ban vendégeskedett, amikor sikerült totálisan beégnie. Jon ugyanis épp arról kezdett sztorizni, amikor a Pókember: Hazatérésben szerepeltek, a színésznő viszont állította, ebben a filmben ő nem játszott. Egészen addig tagadta a dolgot, amíg Jon el nem mesélte neki a teljes történetet…

2. Mark Ruffalo pedig a Bosszúállók: Végjáték premierjén tudta meg, hogy korábban már szerepelt egy filmben Brie Larsonnal, méghozzá a Hirelen 30-ban.

3. Courteney Cox-nak kétszer is sikerült  bebizonyítania, hogy nincs képben a Jóbarátok sztorijával! Képzeld, egyszer egy hatalmas Friends-fant tesztelt, akinek különböző kérdéseket tett fel a sorozatról. Ennél a kérdésnél viszont megakadt: “Mit vett magára Rachel, hogy felkeltse Joshua figyelmét?”, Courteney-nak ugyanis fogalma sem volt, ki is Joshua, és a rajongó srácnak kellett elmesélnie, hogy Rachel pasija volt a 4. évadban, akit egyébként Tate Donovan alakított.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Let’s just say I’m glad it wasn’t @charlieputh asking the questions… #quizzed #friends Link to full episode in my bio!

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés, Okt 17., 2019, időpont: 10:20 (PDT időzóna szerint)

Egy másik alkalommal az Entertainment Tonight című műsorban szerepelt Lisa Kudrow-val, akinek arról kellett felvilágosítania Courteney-t, ki is volt az a Mike. Hoppá!

4. James Van Der Beek simán veri az egész mezőnyt! A színészt nemrég a leghíresebb (és talán egyetlen értelmezhető) produkciójáról, a Dawson és a haverokról faggatták a Watch What Happens Live című műsorban. James az egész interjú alatt extra cikis válaszokat adott, de az volt a legdurvább, amikor kiderült, hogy nem is emlékezett rá, a sorozat végén Michelle Williams karaktere, aki mellesleg az egyik legjobb barátja, meghal. Hooogy???

4. Mondjuk az sem kevésbé kínos, hogy Lauren Grahamet egy rajongója emlékeztette arra, hogy a Szívek szálálodája 7. évadában Lorelai bizony összeházasodott Christopherrel.  Ezt a színésznő egy interjúban árulta el az Entertainment Weeklynek.

5. Emlékszel még a 2015-ös A nagy dobás című filmre? Nos, úgy tűnik Brad Pitt és Margot Robbie sem…

6. Zac Efronnak pedig a High School Musical egyik dalát törölte az agya végleg, ami mondjuk egészen érthető, nem gondolod?

7. Anna Kendrick néhány éve csak simán kiírta Twitterre, hogy totál kiment a fejéből, hogy anno szerepelt a Twilightban. Upsz!

8. És a végére hagytuk a legdurvábbat és egyben legviccesebbet! Jack Black egyszerűen elfelejtette, hogy szerepelt a HOLIDAY-ben!!! Ráadásul ez egy vörös szőnyeges interjúban derült ki. Nem is kommentálnánk, csak nézd meg a videót!

Még több

Sztárhírek