Kiderült, milyen elképesztő összegbe kerül Meghan és Harry védelme

Leesik az állad, ha megtudod!

Kiderült, milyen elképesztő összegbe kerül Meghan és Harry védelme

Már lassan fél év telt el, mióta Harry és Meghan eldöntötték, hogy lemondanak az összes királyi kötelezettségükről és Angliából Kanadába költöznek, mégis azt érezni, hogy egy kicsit sem csökkent körülöttük a felhajtás és a káosz. A pár azóta ráadásul Kanadát is otthagyta, és inkább Los Angeles felé vették az útjukat, abban reménykedve, hogy ott majd sokkal jobban be fogják őket fogadni. 

Ez a tervük sajnos eddig nem annyira működik, hiszen a hírek szerint Harry hihetetlenül magányosnak és elveszettnek érzi magát távol a családjától és a barátaitól, ráadásul az utóbbi időben folyamatosan drónok repülnek a luxusvillájuk fölé. Ez érthető módon nagyon megijesztette az egykori royal párt, hiszen szerintük azért repülnek hetente több alkalommal is a házuknál a drónok, hogy felvételeket készítsenek róluk.

Épp ezért Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy felfogadnak egy elképesztő drága, A-listás biztonsági szolgálatot, aminek a napi díja – most kapaszkodj – 7000 font, vagyis nagyjából 2 millió 800 ezer forint!! Durva, igaz? Ezt az összeget ráadásul 100%-ig saját zsebből kell fizetniük, hiszen az amerikai állam nem fizet a brit királyi család védelméért…

Szerinted mikor nyugodhatnak meg végre Meghanék?

Még több

Sztárhírek