Cole Sprouse-t letartóztatták

A Riverdale sztárja utcára vonult, és emiatt végül őrizetbe vették.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Cole Sprouse-t letartóztatták

Az egész világot mélyen megrázta az, ami május 25-én történt egy fegyvertelen, fekete férfival az USA-ban, aki egy rendőrségi ellenőrzés során halt meg, miután az egyik rendőr nyolc és fél percig térdelt a nyakán, annak ellenére, hogy a férfi, George Floyd többször is mondta, hogy nem kap levegőt.

Floyd halála, a rasszizmus és a rendőri brutalitás miatt Amerikában országszerte tüntetések kezdődtek, rengetegen vonultak utcára. Volt, ahol ezek a demonstrációk békések voltak, előfordult azonban az is, hogy gyújtogatás és fosztogatás lett a vége. Utóbbi történt Santa Monicában is, ahol Dylan Sprouse ikertesója, Cole Sprouse, a Riverdale színésze is kiment tüntetni a tömeggel. Cole nyilván nem volt a fosztogatók közt, ám a rendőrök körbezárták még a békés tüntetőket, így őt is, és őrizetbe vették.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A group of peaceful protesters, myself included, were arrested yesterday in Santa Monica. So before the voracious horde of media sensationalism decides to somehow turn it about me, there’s a clear need to speak about the circumstances: Black Lives Matter. Peace, riots, looting, are an absolutely legitimate form of protest. the media is by nature only going to show the most sensational, which only proves a long standing racist agenda. I was detained when standing in solidarity, as were many of the final vanguard within Santa Monica. We were given the option to leave, and were informed that if we did not retreat, we would be arrested. When many did turn to leave, we found another line of police officers blocking our route, at which point, they started zip tying us. It needs to be stated that as a straight white man, and a public figure, the institutional consequences of my detainment are nothing in comparison to others within the movement. This is ABSOLUTELY not a narrative about me, and I hope the media doesn’t make it such. This is, and will be, a time about standing ground near others as a situation escalates, providing educated support, demonstrating and doing the right thing. This is precisely the time to contemplate what it means to stand as an ally. I hope others in my position do as well. I noticed that there are cameras that roll within the police cruisers during the entirety of our detainment, hope it helps. I’ll speak no more on the subject, as I’m (1) not well versed enough to do so, (2) not the subject of the movement, and (3) uninterested in drawing attention away from the leaders of the #BLM movement. I will be, again, posting the link in my story to a comprehensive document for donations and support.

Cole Sprouse (@colesprouse) által megosztott bejegyzés,

 

Cole Instagramján egy Black Lives Matter-szlogennel ellátott kép mellett részletezte a vasárnap történteket. Azt írta, az egyik rendőrcsoport megadta nekik a lehetőséget a távozásra, amennyiben befejezik a tüntetést, és sokan el is indultak haza, ám egy másik rendőrsorfal állta útjukat, így nem menekülhettek.

„Ki kell mondanunk, hogy fehér, hetero férfiként és közszereplőként semmilyen következménye nem lesz a letartóztatásomnak, ellenben a többiekkel, akik ugyanúgy részt vettek a tüntetésen” – írta Cole, aki hozzátette, nem szeretné, ha a média ebből most azt kapná fel, hogy neki bezzeg nem esett bántódása, nem szeretné, ha ezzel azonosítanák őt.

Címkék: black lives matter cole sprouse George Floyd letartóztatták rendőr rendőri brutalitás rendőri túlkapás riverdale tüntetés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!