Kit Harington újabb sebeket tépett fel a Trónok harca fanoknál

Ezt nem kellett volna!

Kit Harington újabb sebeket tépett fel a Trónok harca fanoknál

A Trónok harca mindenidők egyik legsikeresebb sorozata, még akkor is, ha az utolsó évada elképesztő sok felháborodást váltott ki a fanokból. A show rajongói ráadásul azóta se tudták megemészteni a történteket, ám pont, mikor már kezdtek lecsillapodni a kedélyek, jött Kit Harington és újra feltépett minden sebet, nem is akárhogy.

Történt ugyanis, hogy Kit adott egy videós interjút, amiben természetesen kikérdezték a Trónok harcában játszott karakteréről, és arról, hogy milyen végkifejletet szántak neki. Kit persze tisztában van vele, hogy a rajongók mennyire nem voltak elégedettek a sori fináléjával, és megpróbálta kifejteni a véleményét, hogy miért nem volt ezzel baj.

Tudom, hogy szó szerint mindenki azt szerette volna, hogy végül én üljek a trónra, de az az igazság, hogy Jon ezt soha nem akarta. Elképesztő sok mindenen ment keresztül, harcolt az elesettekért, harcolt a népéért, az igazságért, de soha nem azért, hogy király legyen. Neki mindig az Észak volt az otthona, boldogtalan lett volna, ha máshol kellett volna élnie. Bármi is derült ki az évek során, ő mindig Ned Start fia marad, aki vérbeli északi! Erről egyébként órákig tudnék beszélni…

A Trónok harca fandom persze nem ért egyet Kittel, hiszen a legtöbb kommentelő szerint akkor is Jon Snow érdemelte volna meg a királyi címet, mert így szó szerint semmi értelme nem volt az északi srác szenvedéseinek.

via GIPHY

Te mit gondolsz? Szerinted is máshogy kellett volna végződnie a sorozatnak?

Még több

Sztárhírek