Kiderült, milyen jelenleg Harry és Vilmos kapcsolata

Diana hercegnő fiai évek óta elég rosszban vannak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, milyen jelenleg Harry és Vilmos kapcsolata

Vilmos herceg és Harry herceg egész életükben nagyon közel álltak egymáshoz, kapcsolatukat pedig csak még szorosabbá fűzte, hogy 1997-ben tragikus hirtelenséggel elveszítették az édesanyjukat, Diana hercegnőt.

Amikor Katalin hercegné megérkezett Vilmos életébe, Harry mindvégig mellette volt, a hercegné az évek során az egyik legjobb barátja lett. Ez az idill azonban 2018-ban véget ért… Ekkor került ugyanis képbe Meghan Markle amerikai színésznő, akinek nem mindenki örült egyformán a királyi családban.

Ha lehet hinni az akkori pletykáknak, akkor az első konfliktus a tesók között akkor robbant ki, amikor Harry eljegyezte Meghant. Vilmos szerint öccse túl korán szánta el magát erre a lépésre, hiszen ekkor még csak másfél éve randizgatott a hollywoodi sztárral.

Harrynek nyilvánvalóan nagyon rosszul esett, hogy a testvére nem akarja elfogadni szíve választottját, állítólag meg is mondta neki, hogy jó lenne, ha tenne néhány apró lépést ennek érdekében. Vilmos herceg végül belement ebbe, igaz, állítólag Károly herceg keze volt a dologban.

Ennek ellenére a viszonyuk egyre jobban elmérgesedett, Harry és Meghan utolsó Angliában töltött hónapjaiban már nem is találkoztak egymással a hivatalos eseményeket leszámítva. Vilmos és Kate egyszerűen nem értette, hogy hagyhatják el a családot, nagyon nehezen békéltek meg a döntésükkel.

A legfrissebb hírek szerint amúgy a hercegek mostanra átbeszéltek mindent és a kapcsolatuk lassacskán olyan lesz, mint régen. Harry nem titkolja, nagyon hiányzik neki a családja és a hazája, de azért az segít valamennyit, hogy mindenkivel tud beszélgetni a neten keresztül. Bennfentesek szerint ráadásul nem csak javul a két tesó kapcsolata, de Harry legnagyobb támasza jelenleg Vilmos.

Címkék: brit királyi család harry herceg királyi család meghan markle vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

Ez lenne a bizonyíték, hogy hazugság volt Vilmos herceg és Harry herceg békülése?

A palota arra kér mindenkit ne bocsátkozzon felesleges fejtegetésekbe, de mindenképpen elgondolkodtató, miért döntöttek így Vilmos herceg és Harry herceg kapcsán a holnapi temetést illetően.