Meghan is megszólalt George Floyd tragédiájával kapcsolatban

Megtörte a csendet.

Meghan is megszólalt George Floyd tragédiájával kapcsolatban

Meghant arra kérték, mondjon beszédet az egykori középiskolája végzős diákjainak. Harry felesége meg is tette, videóüzenetet küldött a hallgatóknak, de már az elején leszögezte, hogy izgult a dolog előtt. Sőt, nem volt benne biztos, hogy ezt kell tennie, félt, hogy szétszedik miatta. Majd rájött „az lenne helytelen, ha nem mondanék semmit.” Ahogy sokan mások, ő sem nem tudott ugyanis szó nélkül elmenni George Floyd tragikus halála mellett.

„Az első dolog, amit mondani akarok, az az, hogy sajnálom. Sajnálom, hogy ilyen világban kell felnőnetek… Sajnálom, hogy nem tettük olyanná a világot, amilyet megérdemelnétek…” – mondta Meghan a beszéde elején. Az üzenetében arra kérte a fiatalokat, hogy legyenek részesei az újjáépítésnek, és ahogy betöltik a 18-at, éljenek a szavazati jogukkal, amivel a hangjukat hallathatják.

Felidézte az egykori tanára szavait is: „Mindig emlékezz arra, hogy helyezd mások szükségleteit a saját félelmeid elé.” Valamint elmesélte azt is, hogy 11-12 éves lehetett, amikor Los Angelesben zavargások kezdődtek, amiket szintén az értelmetlen rasszizmus váltott ki – elmondta, ezeket a dolgokat sosem tudja majd kitörölni az emlékezetéből. Tudom, hogy tudjátok, hogy számítanak a fekete életek, úgyhogy már most izgatott vagyok azzal kapcsolatban, amit a világban tenni fogtok– bíztatta a diákokat.

Még több

Sztárhírek