Színészek, akikről nem is tudtad, hogy fantasztikusan énekelnek

Pedig énekesként is megállnák a helyüket.

Színészek, akikről nem is tudtad, hogy fantasztikusan énekelnek

Adam Driver

A Star Wars jó útra tért főgonosza az egyik legnagyobb ajándék, amit az elmúlt években Hollywoodtól kaphattunk. A tökéletes színészi játéka mellett szerencsére a hangját sem rejtegette sokáig. Musicalbe vele!

Emily Blunt

A színésznő saját bevallása szerint utál mások előtt énekelni, mégis megtette egy poénos bocsánatkérés miatt. Először azt hinnéd, hogy egyszerre lesz vicces és cikis az előadása, aztán elég gyorsan kiderül, hogy Emily minimum egy duettet érdemelne Chris Martinnal.

Robert Downey Jr.

Vasemberként az eszével, színészként a sármjával vett le a lábadról, a kegyelemdöfést pedig az énekhangja adja meg. Füstösen szexi, ami úgy körülölel, mint nyáron meztelen fürdőzés közben a Balcsi vize. Ott a helye a szexi track válogatásodon!

Ben Platt

Ha a színészek között rendeznének egy énekes tehetségkutatót, egyértelműen Bennek ítélnénk a díjat. Konkrétan érthetetlen, hogy a The Politiciana sztárja miért nem dobott már össze egy világ körüli turnét, amin az első sorból tombolhatnál te is.

Chris Pratt

A Marvel Univerzum egyik legviccesebb „hőse”, aki a filmekben is rajong a zenéért. Nem fogsz nagyon meglepődni, hogy még éneklés közben sem tud komolyan viselkedni Viszont a hangján már annál inkább.

Chris Pine

Wonder Woman pasija az egyik ok, amiért várod, hogy újra megnyissanak a mozik (hello, WW 1984 premier!) Egyébként, ha valaha is volt olyan vágyad, hogy bárcsak láthatnád szőke hercegként dalra fakadni, akkor boldog (megkésett) gyereknapot! Neked küldjük a következő videót!

Sarah Jessica Parker

Te sem tudod elképzelni, hogy Carrie vokálozzon a SATC-ban, igaz? Pedig réges-régen, mielőtt még felkapta volna élete első Manoloját, SJP énekesként is fellépett. Ha a hajától és a szettjétől el tudsz vonatkoztatni, egész cuki a felvétel.

Még több

Sztárhírek