Katalin hercegnét nagyon csúnyán elárulták

Méghozzá egy nagyon jó barátja!

Katalin hercegnét nagyon csúnyán elárulták

Emlékszel arra az újságcikkre, ami akkora felháborodást váltott ki az angol királyi családból, hogy közleményt adtak ki? A Tatler nevű lap nagyon rossz színben tüntette fel Katalin hercegnét, olyan dolgokat állítva, mint hogy mennyire rossz volt a kapcsolata Meghannel, annyit dolgozik, mint egy vezérigazgató (és ebben Harry felesége is hibás), vagy hogy étkezési zavarai vannak és sznob módon próbálja utánozni Erzsébet királynőt, csak hogy mindenáron beilleszkedjen a királyi családba.

A legszomorúbb az egészben pedig egyértelműen az, hogy a lap főszerkesztője személyesen ismeri a hercegnét, még az egyetemen barátkoztak össze, sőt kifejezetten közel álltak egymáshoz. (Legalábbis egészen a cikk váratlan megjelenéséig.)

Barátságuk erősségét – és ezzel együtt az árulás mélységét – bizonyítja, hogy Richard Dennen a meghívottak listáján szerepelt a pár 2011-es royal esküvőjén, sőt még közös nyaraláson is részt vettek. És ha ez nem lenne elég, a férfi azt állította, hogy a királyi család pontosan tudott róla, hogy a cikk meg fog születni, ráadásul hónapokkal annak megjelenése előtt.

Még több

Sztárhírek