Kendall Jenner azt hazudta, hogy tüntetett, de nagyon durván beégett

Hiába próbálta megmagyarázni a dolgot.

Kendall Jenner azt hazudta, hogy tüntetett, de nagyon durván beégett

Az Egyesült Államokban egyelőre nem csitulnak a kedélyek, George Floyd halála óta több városban szinte állandóan az utcán tüntetnek az emberek a rendőri brutalitás és a rasszizmus ellen. Nagyon sok hollywoodi híresség is úgy érezte, meg kell szólalnia az ügyben, a sztárok rengeteget posztoltak a #BlackLivesMatter hasthtaggel.

Nemrég például Kendall Jennerről jelent meg egy kép a Twitteren, amin szájmaszkban pózol, a kezében pedig egy tábla a tüntetések jelmondatával. Igen ám, de a netezők hamar kiszúrták, hogy van egy elég nagy probléma a fotóval.

Kendall árnyékának ugyanis semmi nincs a kezében… Sokan emiatt nagyon felháborodtak, azt gondolták, a modell kamu tüntetős fotóval szeretne még több lájkot gyűjteni a közösségi médiában. Pláne, hogy a kép tényleg olyan, mintha a hivatalos Facebook-oldalán osztotta volna meg.

Persze a kép előbb-utóbb eljutott Kendall Jennerhez, aki Twitteren írta meg, ő soha nem posztolt ilyesmit, ez egy manipulált fotó, amivel valaki őt akarta nagyon beégetni. Sajnos úgy tűnik, sikerült neki…

„Ezt valaki photoshopolta, én ilyet nem posztoltam!” – írta posztjában védekezésül.

A netezőket ez sem nyugtatta meg, a legtöbben olyanokat írtak neki, hogy akkor a helyzet még gázabb, hiszen ez azt jelenti, hogy nem tartotta fontosnak, hogy kiálljon a feketék jogaiért.

Még több

Sztárhírek