Bíróságon akarják kihallgatni András herceget

Nem csillapodik a botrány a királynő fia körül.

Bíróságon akarják kihallgatni András herceget

András herceg nagyon komoly bajba került, amikor régi barátjáról, Jeffrey Epsteinről kiderült, hosszú éveken át súlyosan kihasznált és szexuálisan bántalmazott fiatal nőket. Az amerikai üzletember gyakran rendezett bulikat, ezeken pedig gyakorlatilag „felkínálta” a lányokat a vendégeinek.

Sajnos a királynő fia is részt vett ezeken a partikon, egy nő ráadásul azzal vádolja, hogy szexuális kapcsolatot létesített vele. A herceg ezt az első pillanattól tagadja, ennek ellenére a botrány nem csitul. Pláne, hogy Epstein öngyilkosságot követett el, a börtönben így rajta már nem vehetnek elégtételt az áldozatok.

A legfrissebb hírek szerint az amerikai hatóságok most azt szeretnék, ha András yorki herceg tansúskodna az Epstein-ügyben, ezért arra kérik a briteket, hogy hallgassák ki az uralkodó fiát. Ez az ötlet azonban valamiért nem tetszik András hercegnek, az ügyvédjén keresztül így tért ki a megkeresés elől:

„York hercege ebben az évben már háromszor ajánlotta fel, hogy tanúként segíti az amerikai hatóságokat. Sajnos az első két alkalomra úgy reagáltak, hogy megsértették a saját titoktartási szabályaikat, ráadásul azt hangoztatták, hogy a herceg nem hajlandó az együttműködésre. Úgy tűnik tehát, hogy inkább a nyilvánosságra vágynak, mintsem hogy elfogadják a felajánlott segítséget.”

Te mit gondolsz? Szerinted elképzelhető, hogy András herceg bűnös és így szeretné megúszni a tárgyalást?

Még több

Sztárhírek