Mankóval tüntetett Madonna, imádja érte a net

Szuperül állt be a Black Lives Matter mozgalom mögé!

Mankóval tüntetett Madonna, imádja érte a net

Bár Madonna mostanában inkább csak kiverte a biztosítékot a rajongóknál, most olyat tett, amivel hatalmas piros pontot szerzett! Az énekesnő jelenleg Londonban van, ahol Amerikához hasonlóan folyamatosan zajlanak a Black Lives Matter-tüntetések. Ezen Madonna is részt vett, de nem is akárhogy!

A sztár még tavaly októberben a koncertturnéja során szerzett egy térdsérülést: véletlenül kihúztak alóla egy széket a színpadon, ő pedig rosszul esett. És miután ez azóta sem gyógyult meg igazán, így az énekesnőnek azóta nyilván rengeteg pihenésre volt szüksége. De mivel Madonna annak ellenére sem akart lemaradni a felvonulásról, hogy sajnos nem tud úgy menni, ahogy szeretne, ezért mankót ragadott, és annak a segítségével csatlakozott a tömeghez.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Az énekesnő egy Black Lives Matter-feliratú Nike pólóban volt. Az arcát egy hatalmas napszemüveggel takarta el, ám arcmaszk nem volt rajta.  Mivel már átesett a koronavíruson, így elvileg védve van a további fertőzésektől, és mások sem kaphatják el tőle a COVID-19-et.

Fotó: Profimedia – Red Dot

A fanok persze totál odáig voltak a sztár húzásáért, aki együtt kántált a felvonulókkal. „Madonna mindig a történelem jó oldalára áll!”– írta az énekesnő több rajongója is.

Még több

Sztárhírek