Ezért haragszik most mindenki Brad Pitt állítólagos barátnőjére

Alia Shawkat nagyon szégyelli, amit tett.

Ezért haragszik most mindenki Brad Pitt állítólagos barátnőjére

Brad Pitt állítólagos barátnője, a szintén színésznő Alia Shawkat még 2016-ban egy videóban használta a rasszista N-betűs tiltott szót. A 31 éves Az ítélet: család című sorozat sztárja egy élő panel-beszélgetés alkalmával okozott felháborodást négy évvel ezelőtt Texasban. A most újra előkerült videóban Alia egy történetet mesélt el, amiben a sorozat szereplőkkel együtt egy luxus szállodában szálltak meg és Drake egyik a száma a „We Made It” jutott neki eszébe erről.

„Mindannyian a lakosztályban voltunk és mindenki csak ámult attól, hogy hol vagyunk, n*** végre befutottunk” – mondta Alia. A mostani helyzetben ez az újra napvilágot látott videó még nagyobb olajat öntött a tűzre a rajongóknál, akik ilyen és ehhez hasonló kommentekkel támadták be a színésznőt:

„Csak azért használni ezt a szót, mert nevetés remélsz tőle… Szánalmas. A tudatlanság sosem volt vicces.”

„Mindenkit utálok, aki csak azért használ ilyen rasszista szavakat, hogy megnevettesse a másikat. Elég volt már ebből.”

„Egy bocsánatkérés semmit sem fog megoldani. Inkább vissza kéne vonulnia a reflektorfényből.”

Ezeket a kommenteket látva Alia bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott a szavaival Twitteren és Instagramon is: Nagyon sajnálom, teljes felelősséget vállalok a szavaimért. Nagyon felelőtlen volt tőlem ez a komment, amit már nagyon bánok és szégyellek. Bánom, amiért a pillanat hevében azt a szót használtam, ami annyi fájdalmat okozott már a színes bőrű embereknek Amerikában. Ezt a szót annak, aki nem fekete nem szabadna használnia” – kezdte a bocsánatkérést.

Majd hozzátette, hogy ő, mint egy fehérnek kinéző arab felmenőkkel rendelkező nő sosem fogja teljesen megérteni ennek a szónak a jelentését. „Nagyon keményen dolgozom azon, hogy teljesen megértsem, milyen előnyökkel is jár nekem az, hogy fehérnek kinéző arab származású nő vagyok. Rájöttem, hogy nagyon fontos odafigyelni milyen szavakat is használunk. Sajnálom, amiért a tudatlanságom ehhez a ponthoz vezetett. Továbbra is folytatom a színesbőrű emberek támogatását és megpróbálok még többet tanulni ebből az egészből” – fejezte be Alia.

Még több

Sztárhírek