2020.06.10.@ 10.06

Folytatódik a botrány a Mintaapák körül

Ez egyre durvább, de komolyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Folytatódik a botrány a Mintaapák körül

Az utóbbi hetekben teljesen lesokkolódtak a TV2-n futó Mintaapák című sorozat nézői, hiszen a főszereplő színészek egymás után távoztak a produkcióból. Először Fenyő Iván, majd Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, illetve Kovács Patrícia döntött úgy, nem folytatják a munkát a stábbal.

Ekkor beindult egy igazi adok-kapok a sztárok és a csatorna között, utóbbi azt állítja, a színészekkel emberi és magatartásbeli problémáik adódtak. Ezt persze a fent említettek kikérték maguknak.

A Blikk ennek ellenére úgy értesült, azért van a dolognak igazságalapja, a nevük elhallgatását kérő stábtagok közül többen arra panaszkodtak, a színészeknek sztárallűrjeik voltak, valamint gyakran nagyon csúnyán beszéltek a munkatársaikkal. Hozzátették, szabályosan megkönnyebbültek most, hogy kiderült, ezek az emberek távoznak a Mintaapákból. Július elején tehát új szereplőkkel indul a forgatás, aminek nagyon örülnek, mert az első hét hónapot igazi megpróbáltatásnak élték meg.

„Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat” – nyilatkozta a lapnak az egyik munkatárs.

Egy bennfentes szerint a stábtagok közül mostanra már nagyon sokan felmondtak, mert nem tudtak ilyen légkörben dolgozni.

A lapnak sikerült elérnie Szabó Kimmel Tamást, aki azonban nem kívánta kommentálni a híreket, ezzel szemben Kovács Patrícia a Facebook-oldalán írta meg, számára kiderült, jó döntést hozott, amikor felmondott. Keresték a TV2-t is, ők ezt a nyilatkozatot küldték nekik:

„A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben.”

Címkék: botrány fenyő iván kovács patrícia mintaapák stáb szabó kimmel tamás tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Mostantól Harry Stylesszal töltheted az estéidet!

Mostantól Harry Stylesszal töltheted az estéidet!

Ha van tökéletes befejezése a napodnak...!

Gigi Hadid szerelmesebb, mint valaha

Szuper hírek érkeztek a modellről!

Ellen DeGeneres halálhírét keltették, hatalmas a botrány

Egy másik pletyka indította be az álhír terjedését.

Justin Bieber miatt akarta terápiára küldeni Billie Eilisht az anyukája

Érdekes sztorit osztott meg az énekesnő édesanyja.

Johnny Depp megalázó dolgot árult el a bíróságnak exfeleségéről

Ha igaz, amit állít, az borzalmas hatással lehet Amber Heard karrierjére.

Vilmos és Harry felosztották Diana örökségét

Komoly pénzügyi döntést hoztak, amivel csak tovább nő majd köztük a távolság.

Harry tényleg csapdában érzi magát Meghan mellett?

Furcsa videó látott napvilágot a párról.

Chris Hemsworth brutális átalakulásra készül

Nagyon kíváncsiak leszünk az eredményre!

Meghan és Harry egy fillért sem kerestek eddig

Vajon mikor állnak munkába?