Folytatódik a botrány a Mintaapák körül

Ez egyre durvább, de komolyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Folytatódik a botrány a Mintaapák körül

Az utóbbi hetekben teljesen lesokkolódtak a TV2-n futó Mintaapák című sorozat nézői, hiszen a főszereplő színészek egymás után távoztak a produkcióból. Először Fenyő Iván, majd Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, illetve Kovács Patrícia döntött úgy, nem folytatják a munkát a stábbal.

Ekkor beindult egy igazi adok-kapok a sztárok és a csatorna között, utóbbi azt állítja, a színészekkel emberi és magatartásbeli problémáik adódtak. Ezt persze a fent említettek kikérték maguknak.

A Blikk ennek ellenére úgy értesült, azért van a dolognak igazságalapja, a nevük elhallgatását kérő stábtagok közül többen arra panaszkodtak, a színészeknek sztárallűrjeik voltak, valamint gyakran nagyon csúnyán beszéltek a munkatársaikkal. Hozzátették, szabályosan megkönnyebbültek most, hogy kiderült, ezek az emberek távoznak a Mintaapákból. Július elején tehát új szereplőkkel indul a forgatás, aminek nagyon örülnek, mert az első hét hónapot igazi megpróbáltatásnak élték meg.

„Sajnos, gyakran nagyon rossz volt a légkör, nehéz volt a közös munka. Többen voltak olyanok, akik nem sokkal a forgatás kezdete után már úgy érezték, némelyikükkel nagyon keserves együtt dolgozni. Nehéz volt megfelelni az elvárásaiknak, és volt olyan köztük, aki ezt gyakorta fel is emlegette. Igazi megpróbáltatássá tették a mindennapokat” – nyilatkozta a lapnak az egyik munkatárs.

Egy bennfentes szerint a stábtagok közül mostanra már nagyon sokan felmondtak, mert nem tudtak ilyen légkörben dolgozni.

A lapnak sikerült elérnie Szabó Kimmel Tamást, aki azonban nem kívánta kommentálni a híreket, ezzel szemben Kovács Patrícia a Facebook-oldalán írta meg, számára kiderült, jó döntést hozott, amikor felmondott. Keresték a TV2-t is, ők ezt a nyilatkozatot küldték nekik:

„A TV2 a család televíziója, elsődleges számunka nézőink elégedettsége. A Mintaapák produkciónk kapcsán is próbáltunk a lehetőségeinkhez képest mindent megtenni azért, hogy a legtovább egyben tartsuk a színészcsapatot. Nyitottak voltunk a kompromisszumra, ami a távozó színészekről sajnos nem volt elmondható. Azonban eljött az a pont, amikor Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással a hozzáállásuk miatt nem folytathattuk tovább a közös munkát. Talán a színészek azt gondolhatják, revansot vettek a csatornán, ám valójában több százezer nézőt hagytak cserben.”

Címkék: botrány fenyő iván kovács patrícia mintaapák stáb szabó kimmel tamás tv2

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

6 alkalom, amikor Harry herceg kőkeményen magára haragította Erzsébet királynőt

Akármennyire szereti Erzsébet királynő az unokáját, Harry hercegnek elég sokszor sikerült nála kivernie a biztosítékot az évek során.

Hová tűnt a Trónok harca legszerethetőbb színésze, John Bradley?

Ha igazi GOT-fan voltál, akkor biztosan tudod, hogy ő alakította az egyik legszerethetőbb karaktert, Samwell Tarly-t, de azóta nem sokat hallani róla...

Meghan Markle a gyerekeinek is továbbadhatja ritka betegségét

Meghan Markle valószínűleg egy nem mindennapi szindrómában szenved, ami általában genetikus, így hatással lehet Archie-ra és Lilibet Dianára is.

Madonna lánya nem borotválja a hónalját és nem érdekli, ki mit gondol

Lourdes Leon, Madonna lánya is részt vett a Met-gálán, viszont az emberek nem a ruhája, hanem valami egészen más miatt beszélnek róla.

Ez a nő kísértetiesen hasonlít Diana hercegnőre

Egy holland nő robbantotta fel a netet azzal, hogy a megszólalásig úgy néz ki, mint Diana hercegnő.

Hová tűnt hirtelen Britney Spears Instagramja?

Két napja még boldogan bejelentette itt az eljegyzését, mára azonban már teljesen nyoma veszett Britney Spears Instagramjának. Mi történhetett?

Tolvai Reni megmutatta, milyen az arca filter nélkül

Tolvai Renit gyakran kritizálják a megjelenése miatt, de most megmutatta, hogy néz ki természetesen, filterek nélkül.

Károly herceg átengedheti a trónt Vilmosnak

A királynő halála után Károly herceg lenne az uralkodó, de most úgy tűnik, egyre nagyobb az esély arra, hogy hátralép és utat enged Vilmos hercegnek.

Erről árulkodik Meghan Markle és a szülinapos Harry herceg testbeszéde

Diana kisebbik fia szeptember 15-én ünnepli a 37. születésnapját és ki merjük jelenteni, hogy ennél boldogabban még sosem fújhatta el a gyertyákat a tortáján. Júniusban megszületett Harry herceg második gyermeke, feleségével pedig összetartóbb a kapcsolata, mint valaha.

Ezért hiszi azt mindenki, hogy Katalin hercegné újra terhes

Katalin hercegné eltűnése sokak szerint nem véletlen, és úgy gondolják, egy újabb terhesség állhat a háttérben.

Innen olyan ismerős a Clickbait színésznője, Zoe Kazan

Jelenleg a Clickbait című sorozat a LEGIZGALMASABB újdonság a Netflixen, amiben részed lehet. Azt ugyan nem állítjuk, hogy hemzseg az ismert színészektől, de joggal érezheted a főszereplő Zoe Kazant nézve, hogy ezt a lányt már biztosan láttad valamiben – és el is áruljuk, miben.

Katalin hercegné végre életjelet adott magáról

Már őszintén aggódtunk Katalin hercegnéért, aki meglehetősen régen nem adott magáról hírt, és fotók sem készültek róla július óta.

Vajna Timi életre szóló döntést hozott

Új információk szerint mégsem várnak tovább a babaprojekttel, Vajna Timi és szerelme és már bele is vágott a családalapításba!