Fülöp herceg ezen a régi fotón konkrétan úgy néz ki, mint Harry

Nagyon hasonlítanak egymásra!

Fülöp herceg ezen a régi fotón konkrétan úgy néz ki, mint Harry

Fülöp herceg június 10-én ünnepelte a 99. szülinapját, és egy új fotó is megjelent róla ez alkalomból. De nemcsak a friss kép járta be a netet, amin Erzsébettel együtt pózol a Windsor-kastély udvarában, hanem azok a régi felvételek is, amiket a családtagok posztoltak róla.

Amin pedig különösen megakadt mindenki szeme, az az a címlap volt, amit Chris Jackson osztott meg az Instáján még 2018-ban. A net most, Fülöp szülinapján újra felkapta ugyanis a képet, mert egy nagyon érdekes dolgot fedeztek fel rajta. Mindenki arról beszél, hogy a fiatal hercegre mennyire hasonlít az unokája, Harry. Konkrétan olyan, mintha Harryt látnánk rajta.

„Észrevettem ezt a gyönyörű 1957-es vintage címlapot Franciaországban pár évvel ezelőtt – Kire emlékeztet téged? Húzd jobbra a megfejtésért. Szerintem színesítve lett egy fekete-fehér negatívból, de javítsatok ki, ha tévedek…” – jegyezte meg Chris a kép mellett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Jackson (@chrisjacksongetty) által megosztott bejegyzés, Okt 20., 2018, időpont: 3:14 (PDT időzóna szerint)

Valószínű, hogy a szakáll miatt tűnik úgy, hogy Harry a nagyapja kiköpött mása. És persze azért is, mert hasonló egyenruhában mindkettejüket lencsevégre kapták már. Ez pedig nem véletlen, hiszen 1953 óta Fülöp herceg volt a Brit Királyi Haditengerészet századosa, majd ezt a címet 2017-ben unokája örökölte meg tőle. Igaz, Harry a lemondásával elvesztette ezt a rangot is, amit a pletykák szerint azóta is nagyon bán.

Még több

Sztárhírek