Miért nem használják a királyi címüket Erzsébet legfiatalabb unokái?

Most kiderült!

Miért nem használják a királyi címüket Erzsébet legfiatalabb unokái?

A királyi család élete koránt sem tűnik egyszerűen, hiszen folyamatosan tele vannak a hírek a botrányaikkal. Monhdatni olyan, mintha lenne egy külön bejáratú szappanoperánk, ahol figyelemmel kísérhetjük a royal család mindennapjait.

Ha pedig eddig azt hitted, hogy Meghan és Harry voltak az elsők, akik lemondtak a királyi címükről, akkor meg fogsz lepődni, ugyanis van két másik családtag is, akik nem viselik a HRH titulust, erről pedig szinte senki nem beszél.

Történt ugyanis, hogy Erzsébet királynő fia, Eduárd és felesége Zsófia úgy döntöttek, hogy gyermekeik ne kapják meg a királyi címet. Nem kell rosszra gondolni, egyáltalán nem büntetni szerették volna őket, a dolognak teljesen más okai vannak:

„Azt szerettük volna, ha Louise és Jakab a lehető legnormálisabb életét tudják élni, és maguk dönthessék el, mit szeretnének kezdeni a jövőjükkel. Ha úgy döntenek, hogy dolgozni szeretnének a megélhetésért, akkor úgy lesz, ha pedig szeretnék felvenni a királyi címüket, akkor erre is meg lesz a lehetőségük, ha betöltik a 18. életévüket – mondta Zsófia hercegnő a The Timesnak.

Így tehát a királynő két legkisebb unokájának megvan a lehetősége arra, hogy döntsenek a jövőjükről és a HRH titulusukról, ami valljuk be, elég szép gesztus a szülőktől.

Még több

Sztárhírek