Ezért lett Meghan és Harry a család legnagyobb vesztese

Konkrétan lúzernek nevezték őket.

Ezért lett Meghan és Harry a család legnagyobb vesztese

Phil Dampier royal szakértő a brit DailyMail-nek mesélte el, miért gondolja azt, hogy Meghan és Harry lett a királyi család legnagyobb vesztese. Azt mondja, a koronavírus-járvány alatt Vilmosnak és Katalinnak nőtt a népszerűsége, hiszen a karantén alatt sem hagyták abba a munkát. „Szerintem a karantén minden családtag megítélésének jót tett, kivéve Harrynek és Meghannek. Ők a legnagyobb lúzerek, mert teljesen elszigeteltnek és irrelevánsnak tűnnek az ország szempontjából.”

Phil azt mondja, a pár rengeteg rajongót vesztett, hiszen Instán sem posztoltak a hivatalos visszavonulásuk óta, így sokan elvesztették az érdeklődésüket. „Lehet, hogy fontos feladatot látnak majd el nemzetközi szinten vagy Amerikában, de Angliában már csak vállat vonnak rájuk az emberek. Viszont minden royalnak nőtt a népszerűsége és mindannyian jól végzik a dolgukat” – mesélte a férfi.

Meghan és Harry célja egyébként pont az volt a függetlenedéssel, hogy végre olyan dologba foghassanak, amit tényleg szeretnének csinálni. A visszavonuláskor nem is a munkával volt a fő bajuk, hanem azzal, hogy minden lépésüket figyeli és kritizálja a brit sajtó. Harry egy ponton túl attól rettegett, nehogy megismétlődjön Meghannel az a tragédia, ami az édesanyjával történt. Ha veszítettek is a népszerűségükből, valószínűleg nem bánják…

Még több

Sztárhírek