Valahogy így néz ki Kim Kardashian vírusbúcsúztató partija

Csekkold a képeket!

Valahogy így néz ki Kim Kardashian vírusbúcsúztató partija

A Kardashian-Jenner család egy szülinapos alkalmat megragadva egyben a karantén végét is megünnepelte néhány hete. Az ünnepelt Scott Disick volt, Kourtney exe és gyerekeinek apja. Az eseményről pedig Kim – némi fáziskéséssel ugyan, de – meg is osztott pár képet az Instagramján.

„Megünnepeltük Scott szülinapját néhány héttel ezelőtt. Csak a szűk család gyűlt össze, ez volt az első alkalom, hogy egy (kisebb) csoport ember közelében voltam hosszú idő után”– írta Kim, majd hozzátette, hogy „jól éreztük magunkat, de azért félelmetes is volt. Végül pedig megkérdezte a követőit, ők hogyan érzik magukat most, hogy újra visszaállt a rend.

A buliról készült fotókon a popókirálynő látható a születésnapossal, de lőtt közös képet a tesóival (Kylie és Kendall kivételével) és az anyukájával, Kris Jennerrel is. Itt csekkolhatod őket, csak ne felejts el lapozni:

A Kardashian-klán nagyon komolyan vette a kijárási korlátozásokat, egymástól külön karanténoztak, így gyakorlatilag hónapokig nem látták egymást. „Mindenki a saját otthonában volt. A lányok és Kris jó pár hetet töltöttek külön, bár Kimet meglátogatta egyszer-kétszer az édesanyja”– mesélt az időszakról a People magazinnak egy forrás.

Még több

Sztárhírek