OMG: Timothée Chalamet visszajön Magyarországra!

És hozza magával a Dűne egész stábját!

OMG: Timothée Chalamet visszajön Magyarországra!

Szuper hírünk van: hamarosan ismét esélyed lesz összefutni a legnagyobb kedvenceddel! Képzeld, Timothée Chalamet ugyanis augusztusban jön vissza Magyarországra!

Na de nem turistáskodni látogat el kis hazánkba (bár már többször nyilatkozta, hogy imád minket, és még Szilvásvárad nevét is megtanulta helyesen kiejteni), hanem forgatás-ügyben érkezik. Méghozzá amiatt a filmje miatt, amit már alig vársz, hogy debütáljon a mozikban, vagyis: a Dűne miatt. Néhány extra jelenetet kell forgatniuk, így Timmy hozza magával az egész stábot. Természetesen jön a rendező, Denis Villeneuve, és olyan sztárok, mint ZendayaRebecca Ferguson vagy épp a star warsos kedvenced, Oscar Isaac.

Éppen utóbbi osztotta meg az érkezésük hírét a Deadline-nal: „egy kis pótforgatásra visszamegyünk Budapestre, Magyarországra augusztus közepén. Már láttam néhány összevágott jelenetet a filmből, és elképesztően néz ki. Denis egy igazi művész, nagyon izgalmas lesz egyben látni az egészet. Elég vad ötlet pótforgatást csinálni a premierhez ilyen közel, hiszen csak pár hónap van hátra, de végül is ugyanezt csináltuk a Star Warsnál is.

A Dűne premierje még a koronavírus-járvány után is az eredeti dátumra, december 17-ére van kitűzve, de neked már két hónap múlva úgy kell figyelned, mintha a lebilincselő sztorit néznéd. Csak most nem a moziban, hanem Budapest utcáit járva, mert – csak, hogy kihangsúlyozzuk – Timmy augusztus közepén már itt lesz nálunk!

via GIPHY

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek