Meghan és Harry húzása tönkreteheti Vilmos herceget

Kezd eldurvulni a sztori…

Meghan és Harry húzása tönkreteheti Vilmos herceget

Már előrendelhető a Meghanről és Harryről szóló legújabb életrajzi könyv (Finding freedom – Rátalálni a szabadságra), ami egészen pontosan augusztus 11-én landol a könyvesboltok polcain. Sokan már most egyfajta kitalálás-történetként, sőt bosszúként tekintenek az Omid Scobie és Carolyn Durand által írt könyvre, és valószínűleg nem véletlenül.

A legnagyobb félelem nem az elsősorban, hogy rossz színben tüntetik fel a királyi családot (márpedig erre lehet számítani, ha a könyv egyszer a pár saját szemszögéből meséli el a történetet), hanem attól, hogy Vilmos hercegből faragnak ellenségképet. „Félő, hogy Vilmost kifejezetten rossz fényben tüntetik majd fel, ami egyszerűen nem történhet meg a jövőbeli uralkodóval. Ez a könyv a legveszélyesebb dolog lehet a királyi család életében Diana hercegnő Martin Bashiernek adott interjúja óta.” – árulta el egy aggódó forrás a The Sunnak.

Amit csak tovább súlyosbítana, hogy a könyv szerzői Harryt és Meghant nyilvánvalóan kedves és jótékonykodó, finoman önfejű ikonoknak ábrázolják majd.

Még több

Sztárhírek