5 durva pletyka, amire Meghan és Harry keményen visszavágott

Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a pár visszavonuljon…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 durva pletyka, amire Meghan és Harry keményen visszavágott

Meghan és Harry attól a pillanattól kezdve ki van téve a sajtó figyelmének, hogy 2016 júliusában randizni kezdtek. Azóta kaptak hideget, meleget – vagyis főleg az előbbit, ami miatt úgy döntöttek, hogy nem szeretnének tovább a nyilvánosság előtt élni. Nem akarják, hogy minden lépésüket figyeljék és kritizálják, azt pedig végképp nem, hogy Meghannel megtörténjen az a tragédia, ami Dianával is történt. Főleg az utóbbi 2 évben volt néhány durvább pletyka a párral kapcsolatban, amit már ők sem tudtak szó nélkül eltűrni. Ezeket szedte össze az Elite Daily, mi pedig bemutatjuk neked, ha esetleg már nem emlékeznél rájuk:

2019 július: szomszédok harca

Röviddel azután, hogy a Sun lehozott egy cikket, miszerint Meghan és Harry felállított néhány szabályt a Frogmore Cottage szomszédságában, a pár visszaszólt. A lap azt állította ugyanis, hogy mindenkinek megtiltották, hogy a kutyáikkal játszanak, sőt senkinek sem akarták megmutatni Archie-t. A Buckingham-palota közleménye szerint a cikkben foglaltak egyáltalán nem voltak igazak.

2019 október: Harry végleg besokallt

Ekkora Harrynek már elege lett a folyamatos pletykákból, amik a feleségével kapcsolatban keringtek, és beperelt pár brit lapot. A Daily Mail utolsó húzása az volt, amikor kiszivárogtatta Meghan apjának írt privát levelét, megsértve ezzel a személyiségi jogait. A levelet úgy ollózták össze, hogy az negatív színben tüntesse fel Meget.

2019 október: Meghan kamera elé állt

Az előző esetre reflektálva Meghan tévés interjút adott, amiben könnyes szemmel szólalt fel a brit média kegyetlensége ellen. „Bármilyen nő, főleg, ha állapotos, elég sebezhető, ami nagy kihívás elé állított… tudod, nem sokan kérdezték meg, hogy jól vagyok-e. Valójában nagyon kemény dolgokon kell keresztül mennünk a színfalak mögött.”

2020 január: kimondják a végső döntést

Meghan és Harry elköszön a királyi családtól, ami után szinte azonnal azt kezdik pletykálni, hogy a visszalépés oka az volt, hogy Vilmos kikészítette Meghant. A testvérek hivatalos közleményben jelentették ki, hogy az állítások nem felelnek meg a valóságnak.

2020 április: viszlát, brit sajtó!

Meghan és Harry megtette a legnagyobb lépést a sajtóval szemben: hivatalosan is elzárkózott attól, hogy valaha is együttműködjön a Sun, a Daily Mail, a Mirror és az Express nevű lapokkal: „a médiának meg van a joga ahhoz, hogy elmondja a véleményét a hercegről és a hercegnéről, legyen az jó vagy rossz. De nem jelentethet meg olyan cikket, aminek hazugság az alapja.”

Címkék: brit sajtó meghan és harry pletyka pletykák visszavágott visszavonult

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.