Ha valami természetellenes, akkor az Kim Kardashian dereka

Csak remélni tudjuk, hogy ebből nem lesz (újra) trend, mert nemcsak ijesztően néz ki, de egészségtelen is.

Ha valami természetellenes, akkor az Kim Kardashian dereka

Emlékszel még Kim Kardashian 2019-es Met-gálás outfitjére? Tudod, a vizes hatású ruhára, amiben olyan vékony dereka volt, hogy egy gyerek is átérte volna azt két kézzel. Na, Kim most a telefonján talált egy videót abból az időszakból, amikor ehhez a ruhához próbálta fel a fűzőjét, és ezen a felvételen talán még vékonyabb is a dereka, mint amilyen vékony a gálán volt.

Videója mellett Kim azt is megemlíti, hogy a gála napján egyébként már próbálgatja a ruhákat a közelgő 40. születésnapjára – ami októberben lesz –, és ezek szerint akkor is hasonlóan vékony derekat szeretne, ha erről a videóról rögtön ez jutott eszébe.

Azért remélhetőleg nem csinál újra divatot a fűzőből, mert kevés ennél természetellenesebb, fájdalmasabb és egészségtelenebb ruhadarab létezik. Sőt, már csak azért is lenne fura, ha most, 2020-ban visszatérne ez a divatba, mert a múlt század elején a fűző levetése a nők felszabadulásának és az emancipációnak lett a szimbóluma. Valerie Steel a Corset: A cultural history című könyvében például arról ír, hogy a fűző több nő halálát is okozta. Szóval kedves Kim, legyél olyan #jófej, pattanj ki az időgépedből, és mutass végre jó példát!

Még több

Sztárhírek