Vilmos herceg végleg belefáradt a Harry-Meghan drámába

És ezen egy kicsit sem csodálkozunk.

Vilmos herceg végleg belefáradt a Harry-Meghan drámába

Az angol királyi család már azt is nehezen emésztette meg, hogy Meghan, Harry és a kis Archie Kanadában töltötték az ünnepeket. Januárban aztán ledobták a „royal-mentes élet” bombát, maguk mögött hagyták a palotát, hogy Kanadában kezdhessenek új életet, majd egy újabb éles váltás után Los Angeles-be költöztek.

Katalin, aki korábban nagyon jóban volt Harry herceggel, nem csak azt emésztette meg nehezen, hogy egyik pillanatról a másikra elveszítette az egyik legjobb barátját (nem, itt most határozottan nem Meghanre gondolunk), de azt is, hogy ugyanilyen gyorsan szakadt a nyakába a pár munkája is.

Vilmos sem kezeli jobban a helyzetet, még akkor sem, ha bizonyos külföldi lapok arról cikkeznek, sokat javult a viszonyuk a hirtelen kiválás óta. Az US Weekly információi szerint viszont erről szó sincs, sőt. Vilmosnak valójában jobban elege van a Harry és Meghan körüli drámából, mint valaha.

Különösen azért, hogy nem is olyan rég azt javasolta öccsének, költözzenek vissza Londonba, vagy bárhová, ahol nagyobb biztonságban tudhatja testvérét. Másfelől viszont továbbra is szomorú amiatt, hogy Harry ilyen gyorsan maga mögött hagyott mindent, ami az identitása és az élete része, de belefáradt abba, hogy felemészti Harry döntése és az ezzel járó dráma. Ami valószínűleg tovább fokozódik majd, amikor augusztusban megjelenik Meghanék új életrajzi könyve, amiben már most borítékolható, hogy Vilmost nem a legjobb fényben tüntetik majd fel.

Még több

Sztárhírek