A fél világ lemaradt Jennifer Aniston titkos tetkójáról

Lisa Kudrow miatt fedte fel.

A fél világ lemaradt Jennifer Aniston titkos tetkójáról

A Jennifer Aniston rajongók jól tudják, hogy a színésznőnek 2011 óta van egy tetoválás a lábfején, ami az akkor elpusztult kutyusára, Normanre emlékezteti. Most azonban újabb tetkót villantott, ezúttal a csuklóján. Mivel a sztár kínosan ügyel arra, hogy a nyilvános eseményeken és a filmjeiben ne látszódjanak a minták, valószínűleg nem új szerzeményről van szó.

A tetoválás felfedését egy másik Jóbarátok-sztárnak, Lisa Kudrow-nak köszönhetjük, aki műsorvezetőként vett részt a Variety’s Actors on Actors című sorozatában. Az egyik vendége pedig régi barátnője, Rachel, vagyis Jennifer Aniston volt. A minta amúgy két darab római számokkal leírt 11-est formáz, ez a szám különleges a színésznő számára.

US Getty Images

A fanok szerint ez utalhat Jennifer szülinapjára, ami február 11-én van, de utalhat Normanre is, akit 2011-ben veszített el. A legnépszerűbb teória azonban az, hogy ez egy szerencsehozó tetkó, ahhoz hasonlít, mint amikor az óra 11:11-et mutat, te pedig kívánsz valamit, ami aztán teljesül.

Valószínűleg az utóbbiról lehet szó, mert Jen kimondottan spirituális beállítottságú, igaz, erről nyilvánosan nem igazán szokott beszélni.

Még több

Sztárhírek