Emma Roberts kisbabát vár az új pasijától!

Meglepődtél, igaz?

Emma Roberts kisbabát vár az új pasijától!

Ha eddig te is azért drukkoltál, hogy Emma Roberts és Evan Peters végre tényleg egymásra találjon, és igazi Hollywood-i álompár szülessen belőlük, akkor el kell, hogy keserítsünk. A Us Weekly infói szerint ugyanis a színésznő nemcsak, hogy összejött egy új pasival – és fülig szerelmes lett belé – de máris az első közös babájukat várják! Nem semmi, igaz? Csak kapkodjuk a fejünket az események láttán!

Na jó, valójában azért nem ilyen gyorsan történt minden. Emmát és Garrett Hedlundot ugyanis már tavaly márciusban együtt látták, amint kézen fogva sétálnak Los Angeles utcáin. „Garrett és Emma barátok, de ez valami új, néhány hetes barátság” – mondta akkor egy forrás a Us Weeklynek. Úgy tűnik, ez a kapcsolat mára sokkal több lett puszta barátságnál.

Sajnos a lap nem árult el több bennfentes infót Emma terhességéről, és a pár sem erősítette meg egyelőre a hírt. Bár a színésznő mostanában elég aktív Instán, lehet, hogy a nagy bejelentésre készül? Bárhogy is legyen, ezt a fotót 1 hónappal ezelőtt töltötte fel magáról, amin még nem gömbölyödik a pocakja:

Még több

Sztárhírek