Egy szájról olvasó szakértő leleplezte Meghant és Harryt

Károly herceg 70. születésnapi bulijáról van szó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy szájról olvasó szakértő leleplezte Meghant és Harryt

Mióta Meghan és Harry bejelentették év elején, hogy visszalépnek az összes királyi kötelezettségüktől és elköltöznek Angliából, szó szerint minden egyes nap megjelenik róluk valamilyen hír, ami újabb botrányt generál. Ezen pedig még Los Angelesbe való költözésük sem segített, az ottani újságírók ugyanis drónokat is bevetnek annak érdekében, hogy jó felvételeket csináljanak a házaspárról.

Ezek után nem csoda, ha csak olaj a tűzre Lady Colin Campbell legújabb könyve, aminek a címe: Meghan és Harry – A valódi történet. A könyvben szó esik például Károly herceg 70. születésnapi bulijáról, ahol a leírtak szerint Meghan már negyed óra után le akart lépni, és folyamatosan mondogatta Harrynek, hogy nagyon unatkozik. Na de mi az igazság? A Daily Mail szájról olvasó szakértője úgy döntött, hogy utánajár a dolognak, és Károly herceg partiján készült felvételekből kideríti, hogy mi is történt valójában.

A videófelvételekből a szakértő szerint kivehető, hogy mikor Meghan és Harry elköszöntek Károlytól és Kamillától, semmi harag nem volt közöttük, sőt! Harry ezt mondta édesapjának: „Nekünk most mennünk kell!” Erre Károly ezt felelte: „Menjetek, persze! Később találkozunk!” Erre pedig Harry ezt válaszolta: Igen, később összefutunk!”

Ezek szerint mikor Meghan és Harry elmentek az összejövetelről, megbeszélték, hogy aznap később még találkoznak, ráadásul mindez egyáltalán nem negyed óra után történt…

Címkék: brit királyi család buli harry herceg károly herceg meghan meghan heregné meghan markle szájról olvasás születésnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

Ezeket a borzalmas karaktereket valójában nagyon édes sztárok alakították

A következő színészek annyira jól játszották híres szerepüket, hogy a képernyőt nézve már-már elhittük nekik, hogy a való életben is ennyire gonoszak...

Marvel-sztárok, akikről fogalmad sem volt, hogy ilyen jó barátok

Nem véletlenül működik köztük olyan jól a képernyőn a kémia…

Kylie Jenner elárulta a babája nemét, és észre sem vetted

Akkora easter egget hagyott Kylie Jenner az Instagramján, amit maximum a Marvel filmektől szokhattál meg.

Fluor Tomi pikáns fotóval köszöntötte szülinapján Szabó Zsófit

Tegnap ünnepelte 33. születésnapját Szabó Zsófi, és nyilván nem telhetett el ez a nap anélkül, hogy fel ne köszöntötte volna Fluor Tomi. Erre az egyszerre vicces és zavarba ejtő kompozícióra viszont nem számítottunk.

Shane Tusup Hosszú Katinka tűrőképességét feszegeti

Az edző és a tanítványa elfoglalták Hosszú Katinka felségterületét, miközben az Iron Lady éppen egy másik országban van.

Korhatáros fotó készült Megan Foxról és Kourtney Kardashianról

Hát, a képeket elnézve nehéz szavakat találni... Egy biztos, Kim Kardashian fehérneműmárkája új célközönséget talált: a férfiakat.

Vilmos herceg vallomásától könnyekig meghatódsz

A herceg a gyerekkoráról mesélt, pontosabban arról, hogy Fülöp herceg milyen huncutságokra vette rá az unokáit.

Fájó döntést hozott Hosszú Katinka

Hetek óta az a legnagyobb kérdés, vajon Hosszú Katinka folytatja-e úszókarrierjét vagy sem. Végre megkaptuk a választ.

Borzalmas baleset miatt került kerekesszékbe a Szexoktatás sztárja, George Robinson

Isaac nem csak a sorozatban csupaszív karakter, de az őt alakító George Robinson is egy olyan srác, akivel szívesen lógnál együtt a hétköznapokban. Pedig egy szörnyű baleset után az egész életét újra kellett gondolnia a Szexoktatás színészének.

Nem Willie Garson az egyetlen színész, aki meghalt, mielőtt befejezhetett volna egy filmet vagy sorozatot

Az egész világot megrázta a hír, hogy a Szex és New York színésze, Willie Garson tragikus hirtelenséggel meghalt. És sajnos nem ő az egyetlen, aki már nem tudta befejezni élete nagy munkáját.

Ariana Grande retteg az életéért

Ariana Grandénak késes zaklatója van, akit ugyan már elkaptak, de az énekesnő most bevallotta, hogy még mindig félti a biztonságát.

Tovább durvul Angelina Jolie és Brad Pitt pere

A gyermekelhelyezési per, ami már több éve húzódik Angelina Jolie és Brad Pitt között, most újabb fordulatot vett.

Uma Thurman elárulta a „legsötétebb titkát”

Uma Thurman rendkívül személyes esszében vallott tinédzserkori traumájáról, amit a „legsötétebb titkának” nevezett.