Lili Reinhart meztelen fotója nagyon fontos üzenetet hordoz

Szöveget nem írt ugyan a poszthoz, de aki kicsit is tisztában van azzal, mi zajlik mostanában az életében, annak nem kell hozzá különösebb magyarázat, hogy összeálljon a kép.

Lili Reinhart meztelen fotója nagyon fontos üzenetet hordoz

Múlt héten szabadult el az őrület a Riverdale néhány sztárja, név szerint KJ Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart és Vanessa Morgan körül, akiket szexuális zaklatással vádolt meg valaki, nem mellékesen egy teljesen frissen regisztrált Twitter-profilról. Cole Sprouse, aki bevallása szerint mindig komolyan vette a szexuális zaklatás ügyét, tagadta a vádakat, Lili pedig így reagált:

„Nincs nagyobb hazugság, mint bekamuzni, hogy valakit szexuálisan zaklattak. Ez egyszerűen érvényteleníti azokat a nőket és férfiakat, akik elég bátrak ahhoz, hogy felvállalják az igazságot. Egy ilyen hazugság lerombolhat egy életet és egy karriert – és bátran nevezhetem hazugságnak, mert aki előállt vele, az végre beismerte, hogy kitalált sztori az egész.”

Hogy pontot tegyen az ügy végére, Lili néhány órája posztolt egy teljesen meztelen fotót az Instájára, minden különösebb komment nélkül. Ám ahogy a kamerába néz, vállalva a meztelen igazságot, elég egyértelműen azt üzeni: „itt vagyok, tessék, nincs mit rejtegetnem.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lili Reinhart (@lilireinhart) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek