Kim Kardashian dollármilliárdos lett, így reagált rá a férje

Végre Kimnek is összejött az, ami Kylie-nak, csak neki kamuzás nélkül…

Kim Kardashian dollármilliárdos lett, így reagált rá a férje

„Nagyon büszke vagyok a gyönyörű feleségemre, Kim Kardashian Westre, amiért hivatalosan is milliárdos lett. Átvészelted a legdurvább viharokat is, most pedig rád és a családodra mosolygott Isten” – írta Kanye West feleségének, vagyis Kim Kardashiannek üzenve, miután kiderült, hogy a 39 éves celeb húga, Kylie Jenner után dollármilliárdos lett, méghozzá egészen hasonló úton.

Kylie cégének több mint a felét anno a Coty vásárolta fel, és most ugyanúgy a Coty volt az, aki 20%-os részesedést szerzett Kim KKW Beauty-jában. Ez a 20% a Cotynak 200 millió dollárjába került, ezzel pedig felértékelte a parfümöket és kozmetikumokat gyártó céget egymilliárd dollárra.

Már csak egy dologra nem kaptunk magyarázatot, méghozzá arra, hogy Kanye miért egy halom zöldségről és virágról készült fotóval illusztrálta azt, hogy felesége milliárdos lett.

Mindenesetre nyilván hatalmas dolog, hogy a Kardashianok már két dollármilliárdost is kitermeltek maguk közül – igaz, Kylie Jenner vagyona körül nemrég volt egy nem is olyan kicsi botrány.

Kim nyilatkozatában egyébként elmondta, hogy azért adta el cége 20 százalékát, mert így több ideje marad a kreatív projektekre, amit igazán szeret, de persze továbbra is ő lesz az, aki világszerte promózza majd a KKW termékeit.

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek