2020.07.08.@ 08.07

Vilmos és Harry felosztották Diana örökségét

Komoly pénzügyi döntést hoztak, amivel csak tovább nő majd köztük a távolság.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos és Harry felosztották Diana örökségét

Minden egyes héten érkezik egy újabb hír, ami alátámasztja, hogy Harry és Meghan mindent megtesznek azért, hogy olyan távol kerüljenek az angol királyi családtól, amennyire csak lehet. És most nem csak arra gondolunk, hogy Kanada után Los Angeles-be költöztek, de arra is, hogy Meghanék korábbi alapítványa, a Sussex Royal hétvége óta hivatalosan már sem létezik.

Most pedig arról cikkezett az amerikai Cosmopolitan, hogy a testvérpár felosztotta a Diana hercegnő emlékét őrző alapítvány nettó bevételét. Hogy mit is jelent ez egészen pontosan? A számlára érkező összeg mostantól tovább landol majd a testvérpárhoz, méghozzá ugyanolyan arányban. Azonban nem Vilmos és Harry privát számlájára, hanem jótékonysági szervezeteikhez kerül az összeg, hogy további jó ügyeket támogassanak általa.

A megállapodás 2019 decemberében született, akkor még a Sussex Royal alapítvány szerepelt a papírokon Harryék részéről, ami megszűnt, így Meghanék új alapítványa, az Archewell élvezi majd a támogatást a jövőben. Az ötlet szép, a gesztus kedves, de ha jobban belegondolsz ez csak még határozottabb pontot tesz Harry és Meghan royal életének végére, különösen, ami a Vilmossal való kapcsolatukat illeti.

Címkék: angol királyi család Diana diana hercegnő felosztották harry harry herceg örökség pénz vagyon Vilmos vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.