Hailey Bieber bunkó volt egy pincérnővel, ez történt utána

Erre azért nem számítottunk!

Hailey Bieber bunkó volt egy pincérnővel, ez történt utána

Egy Julia Carolan nevű pincérlány még múlt héten indított el TikTok oldalán egy videósorozatot, amiben egy 1-től 10-ig terjedő skálán pontozza a sztárokat, akikkel eddig munkája során találkozott. 10 pontot ad azoknak, akik nagyon jó fejek voltak vele, amíg kiszolgálta őket, és 1 pont azoknak, akik a legkevésbé…

Julia egyébként egy igen felkapott étteremben dolgozik, ahol olyan sztárok is gyakran megfordulnak, mint Beyoncé, a Jenner-lányok, vagy éppen Hailey Bieber. A celebek közül eddig Kylie Jenner kapta a legrosszabb értékelést a maga két pontjával, de Justin Bieber felesége sem lehet túl büszke a modorára… Julia összese 3,5 pontra értékelte Hailey viselkedését, és azt is elmondta a videóban, hogy bár a sztár többször is megfordult már az étteremben, egyik alkalommal sem viselkedett kedvesen.

„Már néhányszor találkoztam vele, és egyik alkalommal sem volt kedves. Nagyon szeretném őt kedvelni, de így csak 3,5 csillagot tudok neki adni a 10-ből. Sajnálom” – mondta videójában Julia.

A sztorinak azonban itt még nincs vége, a nem túl fényes pontszámról ugyanis Hailey is tudomást szerzett, és a lány videója alatt egy kommentben kért bocsánatot a viselkedéséért:

„Most vettem észre ezt a videót és csak bocsánatot szeretnék kérni azért, ha bármikor is rossz volt a modorom, vagy a hozzáállásom. Nem szándékosan csináltam!”

A bocsánatkérés azért jó fej volt Hailey-től, nem igaz?

Még több

Sztárhírek