Tönkremehet Kim Kardashian es Kanye West házassága

Van innen még visszaút?

Tönkremehet Kim Kardashian es Kanye West házassága

Az elmúlt hónapokban folyamatosan felröppentek hírek azzal kapcsolatban, hogy Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata megromlott, de az utóbbi pár napban sokkal jobban elduvultak a dolgok.

Kanye Westről már régóta tudni lehet, hogy a mentális állapota finoman szólva sem a legjobb, ám amit mostanában művel a nagyközönség előtt, az valószínűleg minden házasságot megviselne. Először bejelentette, hogy indul az elnökválasztáson, a programjában pedig benne lenne, hogy az egész országban betiltja az abortuszt. Aztán pár nap múlva vissza is lépett, az ámokfutását viszont nem hagyta abba. Nyilvános beszéde közben zokogva mesélte el, hogy ő és Kim majdnem elvetetették kislányukat, ezt pedig érthető módon Kimnél is kiverte a biztosítékot.

Olyannyira, hogy a legfrissebb hírek szerint már beszélt is egy ügyvéddel, mert férje legutóbbi beszédével és Twitter bejegyzéseivel – amiben többek között azt írta, hogy évek óta el akar válni Kimtől – Kanye minden határon túlment.

A valósáshow-sztár egy ideig teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, semmit nem posztolt napok óta, ami egyáltalán nem jellemző rá, ám végül megszólalt az üggyel kapcsolatban:

„Kanyénak bipoláris személyiségzavara van, így mindazok, akiknek egy szerettük ebben szenved tudják, hogy mennyire nehéz és fájdalmas megérteni ezt a betegséget. (…) Szeretném az emberek és a média együttérzését és megértését kérni addig, amíg átvészeljük ezt az egészet!”

Még több

Sztárhírek