2020.07.28.@ 05.07

Kanye West kórházba vonult

Reméljük, hamarosan javulni fog az állapota…!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kanye West kórházba vonult

Úgy tűnik, Kanye West végre belátta, hogy segítségre van szüksége: a rapper ugyanis a hétvégén ellátogatott egy kórházba. Ezzel pedig talán elindult a gyógyulás útján, amit a sztár családjához való viszonya is bizonyít.

Kanye, miután bejelentette, hogy elnöknek készül, elárulta a nyilvánosságnak az egyik legmélyebb titkukat a feleségével, Kim Kardashiannel (mégpedig azt, hogy eredetileg el akarta vetetni az elsőszülöttjüket, North-t). Ezután Kim a Twitteren kérte az embereket, hogy a férjét ne a mostani viselkedése alapján ítéljék meg, mert a sztár bipoláris zavarban szenved és mostanában nem szedi a gyógyszereit. Erre Kanye teljesen felháborodott: azzal fenyegette a Kardashian-családot, hogy ha megpróbálják kórházba vinni, élő videóban leplezi le a legféltettebb titkaikat.

Mostanra ez viszont megváltozott, Kanye még bocsánatot is kért Kimtől. „Szeretnék bocsánatot kérni a feleségemtől, Kimtől, amiért olyan dolgot hoztam nyilvánosságra, ami magánjellegű volt. Nem fedeztem őt úgy, ahogy ő engem. Kim szeretném, ha tudnád, hogy tudom, hogy megbántottalak. Kérlek, bocsáss meg! Köszönöm, amiért mindig mellettem állsz!”írta.

És az is kiderült, hogy ezután még aznap önként felkeresett egy kórházat. „Kanye úgy döntött, hogy kórházba megy. Amikor viszont megérkezett, inkább arra kérte az orvosokat, hogy az otthonában vizsgálják meg. Elindult haza, egy mentő követte. Ellátták őt, és az orvos szerint rendben van. Sokkal jobban érzi már magát– mesélte egy forrás az Us Weeklynek.

Címkék: bipoláris zavar botrány gyógyulás kanye west kim kardashian kórházban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.