2020.07.28.@ 06.07

Kiderült, Harry vagy Meghan vallott-e először szerelmet

El kell olvasnod a megismerkedésük történetét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, Harry vagy Meghan vallott-e először szerelmet

Harry és Meghan megismerkedéséről szól a legújabb nyilvánosságra került fejezet Omid Scobie és Carolyn Duran könyvéből, a Finding Freedomból (A szabadság nyomában).

A szerzők szerint a páros annyira egymásra kattant már az első randin – amit a londoni Dean Street Townhouse-ban tartottak –, hogy ismét ugyanabba az étterembe szervezték a második találkozót, már másnapra. Bár az első randin még nem csattant el csók, Meghan lelkesedve mesélte a barátainak, hogy „ebből akár még lehet is valami”. Míg Harry szinte transzállapotba kerülve ment haza. Ami persze nem is csoda: állítólag annyira el voltak foglalva egymással, hogy konkrétan érintetlen maradt előttük a kaja, Harry csak a sörét, Meg pedig a martiniját kortyolgatta.

A második és a harmadik randi között is csak egy nap telt el, majd nem sokkal később Harry elhívta Meghant egy botswanai kiruccanásra. „Mosolyogva és teljesen megbabonázva jött haza”– meséli a könyvben Meg egyik barátja. Ezután ide-oda repültek egymáshoz, mígnem három hónap múlva már el is jutottak ahhoz a bizonyos sz-betűs szóig.

Bár mindketten odáig voltak egymásért, először mégis a herceg vallott szerelmet. De Meghant sem kellett félteni, a színésznő rögtön válaszolt egy „én is szeretlek”-kel.

Sajnos azonban nem tölthettek sok időt kettesben, ugyanis a bulvárlapok villámgyorsan kiszimatolták a pár románcát. Hogy ezután mi történt, azt pedig már te is tudod: Meg azonnal szuperhíressé vált, rengeteg rosszindulatú cikk jelent meg róla, ami Harryt egyre csak dühítette – ez pedig a pletykalapok bepereléséig vezetett.

Címkék: a szabadság nyomában első randi findig freedom harry kiderült meghan meghan és harry megismerkedés szerelem szeretlek szó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Meghan nem ússza meg, ki kell tálalnia a bíróság előtt

Úgy néz ki, mindent el kell mondania nyilvánosan.

Nagyon durva videó került elő Kanye Westről

Így még nem láttuk viselkedni.

Emma Roberts újabb fotót posztolt kisfiáról

Ettől a képtől elolvadsz majd!

Végre kiderült, kik az angol királyi család legkeményebben dolgozó tagjai

Annyit elárulunk, hogy NEM II. Erzsébet húzta be az első helyet.

Billie Eilish őszintén beszélt a saját testével való kapcsolatáról

Az énekesnő elmondta, hogy érzett AZZAL a képpel kapcsolatban.