2020.07.31.@ 05.07

Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

A hercegnő tényleg ilyet bakizott volna?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

Diana hercegnő – alig pár randi után – 1981. július 29-én mondta ki a nem túl boldogító igent Anglia elsőszámú trónörökösének, Károly hercegnek. Eleinte viszonylag jól működött a házasságuk, mindketten elképesztően örültek, amikor egy évvel később megszületett első gyermekük, Vilmos herceg. A gondjaik akkor kezdődtek, amikor Harry herceg is a világra jött, Károly ugyanis kislányt akart, Diana ezért a születéséig titkolta előle gyermekük nemét

Részben ez szíthatott olyan feszültségeket közöttük, hogy Károly herceg végül visszament régi nagy szerelméhez, Kamillához, aki ezután hosszú évekig volt a titkos szeretője. Diana hercegnő közben minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a herceg újra beleszeressen, pláne, hogy sokáig úgy tűnt, akkor sem válhatnának el, ha mindketten ezt akarnák. Így történt, hogy 10 évvel később, 1991-ben még mindig házasok voltak.

Ekkoriban Diana hercegnő kapcsolata a sajtóval nagyon jó volt, mindenki szerette őt. Különösen a brit Vogue egyik szerzőjével, Elizabeth Tilberis-szel volt jóban, neki éveken át leveleket is írt. Az egyik ilyen levélből pedig az derült ki, a szívek királynője éppen a 10. házassági évfordulója környékén felejtette el, melyik napon házasodtak össze a férjével.

„Sajnálom, de úgy tűnik, júliusban a születésnapomon nem publikálunk rólam fotót. Túl sok a 30-ai 10. házassági évforduló. Rosszul érezném magam, ha ennyit szerepelnék a médiában” – írta levelében Diana. Valójában azonban 29-én házasodtak össze. Ha ez a baki valaha Károly fülébe jutott, biztos nem esett jól neki!

Amúgy pedig simán elképzelhető, hogy a hercegnő csak rosszul fogalmazott, mert tény, hogy éppen abban az évben és abban a hónapban lett 30 éves. Lehet, hogy csupán ez zavarta össze írás közben!

Randigyilkos szájkörüli betegségek (x)

Fájdalmas aftád van? Esetleg kellemetlen herpeszed? Ne aggódj, már nem kell hetekre elhalasztanod a randidat. Segítünk enyhíteni a kínzó fájdalmat és a gyógyulási idő is rövidülhet.
Címkék: baki diana hercegnő házassági évforduló károly herceg levél titkos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Károly herceg furcsa étkezési szokásán már meg sem lepődünk

Károly herceg furcsa étkezési szokásán már meg sem lepődünk

De azért felmerül a kérdés: hogy lehet így élni?

Azonnal elolvadsz Gigi Hadid babafotójától!

Anya és lánya elképesztően aranyosak együtt!

Hamarosan elolvashatod a Harry Potter sztárjának naplóját

Egészen konkrétan kiadják Alan Rickman naplóit!

Gyászol Katalin és Vilmos

Fontos családtagot veszítettek el.

A királyi család már megint dühöng a Netflix sorozata miatt

Hát persze, hogy a The Crownról van szó!

Demi Lovato exe durván beszólt az énekesnőnek

Nem, még mindig nincs vége a drámának.

Emily Ratajkowski felhagy a modellkedéssel?

Meglepő kijelentést tett a legutóbbi interjújában.

Brad Pitt fantasztikus dolgot tett

Hatalmas taps jár a sztárnak!