Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

A hercegnő tényleg ilyet bakizott volna?

Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

Diana hercegnő – alig pár randi után – 1981. július 29-én mondta ki a nem túl boldogító igent Anglia elsőszámú trónörökösének, Károly hercegnek. Eleinte viszonylag jól működött a házasságuk, mindketten elképesztően örültek, amikor egy évvel később megszületett első gyermekük, Vilmos herceg. A gondjaik akkor kezdődtek, amikor Harry herceg is a világra jött, Károly ugyanis kislányt akart, Diana ezért a születéséig titkolta előle gyermekük nemét

Részben ez szíthatott olyan feszültségeket közöttük, hogy Károly herceg végül visszament régi nagy szerelméhez, Kamillához, aki ezután hosszú évekig volt a titkos szeretője. Diana hercegnő közben minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a herceg újra beleszeressen, pláne, hogy sokáig úgy tűnt, akkor sem válhatnának el, ha mindketten ezt akarnák. Így történt, hogy 10 évvel később, 1991-ben még mindig házasok voltak.

Ekkoriban Diana hercegnő kapcsolata a sajtóval nagyon jó volt, mindenki szerette őt. Különösen a brit Vogue egyik szerzőjével, Elizabeth Tilberis-szel volt jóban, neki éveken át leveleket is írt. Az egyik ilyen levélből pedig az derült ki, a szívek királynője éppen a 10. házassági évfordulója környékén felejtette el, melyik napon házasodtak össze a férjével.

„Sajnálom, de úgy tűnik, júliusban a születésnapomon nem publikálunk rólam fotót. Túl sok a 30-ai 10. házassági évforduló. Rosszul érezném magam, ha ennyit szerepelnék a médiában” – írta levelében Diana. Valójában azonban 29-én házasodtak össze. Ha ez a baki valaha Károly fülébe jutott, biztos nem esett jól neki!

Amúgy pedig simán elképzelhető, hogy a hercegnő csak rosszul fogalmazott, mert tény, hogy éppen abban az évben és abban a hónapban lett 30 éves. Lehet, hogy csupán ez zavarta össze írás közben!

Még több

Sztárhírek