2020.07.31.@ 05.07

Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

A hercegnő tényleg ilyet bakizott volna?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy titkos levélből kiderült, mivel sértette meg Károly herceget Diana

Diana hercegnő – alig pár randi után – 1981. július 29-én mondta ki a nem túl boldogító igent Anglia elsőszámú trónörökösének, Károly hercegnek. Eleinte viszonylag jól működött a házasságuk, mindketten elképesztően örültek, amikor egy évvel később megszületett első gyermekük, Vilmos herceg. A gondjaik akkor kezdődtek, amikor Harry herceg is a világra jött, Károly ugyanis kislányt akart, Diana ezért a születéséig titkolta előle gyermekük nemét

Részben ez szíthatott olyan feszültségeket közöttük, hogy Károly herceg végül visszament régi nagy szerelméhez, Kamillához, aki ezután hosszú évekig volt a titkos szeretője. Diana hercegnő közben minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy a herceg újra beleszeressen, pláne, hogy sokáig úgy tűnt, akkor sem válhatnának el, ha mindketten ezt akarnák. Így történt, hogy 10 évvel később, 1991-ben még mindig házasok voltak.

Ekkoriban Diana hercegnő kapcsolata a sajtóval nagyon jó volt, mindenki szerette őt. Különösen a brit Vogue egyik szerzőjével, Elizabeth Tilberis-szel volt jóban, neki éveken át leveleket is írt. Az egyik ilyen levélből pedig az derült ki, a szívek királynője éppen a 10. házassági évfordulója környékén felejtette el, melyik napon házasodtak össze a férjével.

„Sajnálom, de úgy tűnik, júliusban a születésnapomon nem publikálunk rólam fotót. Túl sok a 30-ai 10. házassági évforduló. Rosszul érezném magam, ha ennyit szerepelnék a médiában” – írta levelében Diana. Valójában azonban 29-én házasodtak össze. Ha ez a baki valaha Károly fülébe jutott, biztos nem esett jól neki!

Amúgy pedig simán elképzelhető, hogy a hercegnő csak rosszul fogalmazott, mert tény, hogy éppen abban az évben és abban a hónapban lett 30 éves. Lehet, hogy csupán ez zavarta össze írás közben!

Címkék: baki diana hercegnő házassági évforduló károly herceg levél titkos

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Mihalik Enikő brutálszexi meztelen fotót posztolt

Ha nyár, akkor Balaton, ha Balaton és Mihalik Enikő, akkor elmaradhatatlan szexi fotó!

Katy Perry terhes tánca egyszerűen mindent visz

Dőlj hátra, kortyolj egy jót a kávédba, és csekkold le ezt az egészen elképesztő videót!

Harry herceg nagyon aggódik a fia miatt

Erről írt nemrég egy cikket.

5 sztár, aki idén tönkretette a karrierjét

Innen lesz nehéz felállniuk...

Meghan születésnapja: ezzel lepte meg őt Harry

Nagyon cuki meglepivel készült a herceg!

Nem hiszed el, miért támadják Katalin hercegnét!

Jól sejted, Meghanhez, illetve annak születésnapjához van köze…