György herceg tudja, hogy más, mint a testvérei

Már rájött, hogy valamiért kivételeznek vele…

György herceg tudja, hogy más, mint a testvérei

Úgy tűnik, a kis György herceg, aki július 22-én lett 7 éves, már most tudja, más, mint a testvérei, Charlotte hercegnő és Lajos herceg. Egy bennfentes szerint a kisfiúnak feltűnt, hogy neki nagyon gyakran kell találkoznia a dédijével, a királynővel, valamint nagypapájával, Károly herceggel.

Rájött arra is, hogy valamilyen okból kifolyólag róla, Vilmos hercegről, Károly hercegről és az uralkodóról sokszor készülnek közös fotók, amikről a tesók lemaradnak. Azt persze még nem teljesen érti, mit jelent az, hogy ő lesz egy napon Anglia királya, de a kivételezettséget szülei minden igyekezete ellenére észrevette.

„Már most érti, hogy más, mint a testvérei” – osztotta meg a Daily Mail-lel Katie Nicholl royal szakértő, aki hozzátette, már elmondták Györgynek, hogy király lesz, próbálják hozzászoktatni a gondolathoz.

„Persze még nincs teljesen tisztában azzal, hogy mekkora jelentősége van annak, hogy milyen lesz az élete egy napon. Azt viszont érti, ahogy Vilmos is korán megértette, hogy más, mint a testvérei, másmilyen jövőt szánnak neki” – tette hozzá.

Katie szerint Vilmos hercegnek annak idején azért volt nehéz elfogadnia a sorsát, mert más emberekkel ellentétben, ő nem választhatott, nem dönthette el, hogyan akar élni. Ugyanez vár György hercegre is, bár édesapja mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy könnyen hozzászokjon ehhez a gondolathoz.

Még több

Sztárhírek