Kim Kardashian és Kanye West már 1 éve külön élnek

Vajon megmenthetik még a házasságukat?

Kim Kardashian és Kanye West már 1 éve külön élnek

Kanye West viselkedése az utóbbi időben eléggé megviselte a feleségét, Kim Kardashiant, és úgy általában az egész családot. Elnöki kampányba kezdett, amit olyan hirtelen hagyott abba, ahogy elindította, intim dolgokat árult el a családjáról és borzalmasan beszélt róluk a nyilvánosság előtt.

Sajnos a tény, hogy Kanye bipoláris zavarban szenved, nem enyhít Kim fájdalmán, hiszen a rapper eddig még segítséget sem volt hajlandó kérni és a gyógyszereit sem szedi. Ám a hétvégén kórházba vonult, és úgy tűnt, ha csak szép lassan is, de kezdenek rendeződni a dolgok a pár között. Most viszont kiderült, hogy sokkal nagyobb problémák vannak a Kardashian-West házassággal, mint eddig bárki is hitte.

Állítólag Kanye az elmúlt EGY ÉVBEN teljesen külön, a Wyomingban található tanyáján élt, Kim pedig havonta egyszer meglátogatta őt a négy közös gyerkőcükkel. „Kanye az utóbbi évben Wyomingban volt, Kim öt hetente viszi el hozzá a gyerekeket. Nem töltenek sok időt együtt, mert az énekes teljesen áttelepítette az életét Wymonigba, de nem oda járnak a gyerekek iskolába, oviba, nem ott élik az életüket”– osztotta meg egy forrás az Us Weeklyvel.

Viszont nem biztos, hogy mindezt a rapper akarta így. A legutóbbi Twitter-kirohanásakor ugyanis Kanye azt írta: „a családomnak mellettem a helye, együtt kell élnünk. Többé nem dönthet az E! vagy az NBC ebben a kérdésben.” Úgy látszik, a sztár arra vágyik, hogy Kim és a gyerekek, North, Saint, Chicago és Psalm Wyomingba költözzenek, és ne Los Angeles legyen a bázis, ahol az E! csatornán futó Kardashian-reality-t forgatják.

Kimnek azonban szüksége van a külön töltött időre, mostanában pedig különösen. „Tudja, hogy nem egészséges a férje közelében lennie, és őszintén szólva a gyerekeknek sem az. Össze kell szednie magát, mielőtt bármiféle társ vagy apa tudna lenni”– nyilatkozta ezt már egy másik informátor a People magazinnak. Remélhetőleg a látszólag elkezdett kezelés segíteni fog nemcsak Kanye mentális állapotán, hanem a házasságukon is…

Még több

Sztárhírek