Rihanna valójában gyűlölte ikonikus Met-gálás ruháját

Most vallotta be!

Rihanna valójában gyűlölte ikonikus Met-gálás ruháját

Menjünk vissza kicsit 5 évvel ezelőttre, amikor egy májusi hétfőn mindenki arra várt, hogy csekkolhassa a Met-gála legszebb és legcikibb szettjeit. Rihanna volt az egyik legfeltűnőbb akkor este, és az internet megőrült a szettjéért. Ha nem emlékeznél, itt van néhány fotó róla:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Riri persze úgy nézett ki, mint egy istennő, ám tegnap kiderült, hogy valójában szörnyen érezte magát a ruhában. „Emlékszem, hogy nagyon féltem kiszállni a kocsiból, mert úgy gondoltam, hogy túl sok vagyok. A vörös szőnyeg mellett haladtam el, és láttam az estélyi ruhákat. Azt gondoltam, hogy Istenem, egy bohóc vagyok, az emberek ki fognak röhögni. Ez túl sok” – mesélte az Access magazinnak a sztár.

Annyira megdöbbentő, hogy egy ekkora ikon, mint Riri képes ennyire izgulni egy esemény előtt. Sőt, kényelmetlenül érezni magát a saját bőrében. Képzeld, háromszor kerülte meg a gála helyszínét kocsival, mire végre elég bátorságot gyűjtött össze ahhoz, hogy vörös szőnyegre lépjen a Guo Pei estélyiben. És milyen jó, hogy nem futamodott meg, és láthattuk ebben a szettben is! Már csak egy kérdésünk maradt: lesz valaha 9. album vagy sem?

Még több

Sztárhírek