Vilmos hercegnek megtiltotta a palota ezt a dolgot

Gondoltad volna?

Vilmos hercegnek megtiltotta a palota ezt a dolgot

Ha eddig azt hitted, hogy Katalin és Vilmos – akárcsak Meghan és Harry, amíg Sussexékként működtek – nagyrészt saját maguk kezelik a social médiáikat, akkor sajnos ki kell ábrándítanunk. Bár Katalin néha kommentelget az Instán, Vilmos herceget egyenesen eltiltották a Twittertől!

Amikor valami kikerül a közösségi médiába, akkor több szinten is ellenőrzik a tartalmakat, a herceg pedig egyszerűen nem vesz részt a folyamatban. Viszont néhány igazán szemfüles rajongó azért ki tudott már szúrni néhány kivételt: Vilmos ugyanis egyszer-kétszer már sikeresen kiposztolta néhány gondolatát. Ezt maga Vilmos árulta el a BBC That Peter Crouch Podcast című műsorában.

Egy ilyen eset volt, amikor a Liverpool megnyerte a Champions League középdöntőjét a Barcelona ellen tavaly májusban. „Amikor a Liverpool olyan fantasztikusan játszott a Barcelona ellen, teljesen elvesztettem az eszem. Fogtam a Twitter-izét, és csak úgy kiírtam a gratulációm. Óriási meccs volt, nagyon lenyűgözött. Az egyik legjobb focimeccs, amit valaha láttam. Úgyhogy vakmerően tweeteltem egyet!– lelkendezett a herceg.

Bár a vakmerőt egy picit túlzásnak érezzük, a poszt ugyanis igencsak visszafogottra sikerült: „gratulálok Liverpool – hihetetlen eredmény, micsoda visszatérés! W”

Egyébként – ahogy azt a fenti ábra is mutatja – az egyetlen dolog, amitől a herceg a közösségi médiára vágyna, az a foci. „Akárhányszor a kedvenc csapatom, az Aston Villa nyer, ami ebben a szezonban nem fordult elő sűrűn, megpróbálom megszerezni a Twittert. Most már távol tartanak tőle. Harcolnom kell azért, hogy posztolhassak”– mesélte. És bár Vilmosnak eddig csak kétszer sikerült tweetelnie, mostantól tudod, hogy ha focis kontentről van szó, nagy valószínűséggel a herceg áll mögötte.

Még több

Sztárhírek