Angelina Jolie a gyerekein keresztül kémkedik Brad Pitt és új barátnője után?

Angie most tényleg nyomozónak használja a gyerekeit?!

Angelina Jolie a gyerekein keresztül kémkedik Brad Pitt és új barátnője után?

Angelina Jolie és Brad Pitt egy hosszadalmas és fárasztó bírósági csatározás után (ami azért szerencsére annyira nem fajult el, mint Johnny Depp és Amber Heard pere) nemrégiben végre sikeresen megegyeztek a gyerekeket érintő kérdésekben is. Sőt, az ex-sztárpár viszonya normalizálódni látszik. Brad például nemrég átugrott Angelináékhoz látogatóba, és a gyerekek is meglátogatták már őt.

A Life & Style magazin szerint viszont nem annyira idilli a helyzet, mint amilyennek tűnik. A bulvárlap azt állítja, hogy Angie a gyerekek apjuknál tett látogatásaikat arra használja, hogy kémkedjen a volt férje után. „Angelina csak úgy viselkedik a barátok elmondása alapján, ahogy a legtöbb ex-feleség, amikor a gyerkőcök a másik félnél alszanak. Amint hazajönnek, jelenteniük kell, mi folyik apa házában, főleg azt, hogy van-e ott másik nő”– mesélte egy forrás a magazinnak.

Ez a másik nő pedig nem lehet más, mint Brad új barátnője, Alia Shawkat. A lap szerint Angelina teljesen kiakadt Ali felbukkanása miatt, és folyamatosan kérdésekkel bombázza a gyerekeit Braddel és Alivel kapcsolatban. „Angie minden apró részletet tudni akar róluk. Nem kimondottan féltékenységről van szó, de szüksége van az infókra”– tette hozzá az informátor, aki azt is elmondta, hogy a színész mindezzel tisztában van. Ám mivel Alia szuperkedves a gyerekekkel, ezért nem aggódik különösebben a dolog miatt.

Mielőtt még elkönyvelnéd Angelinát őrült ex-feleségnek, azért szólunk, hogy a magazin „értesülései” valószínűleg kimerítik a fake news-kategóriát. A GossipCop ugyanis utánajárt a sztorinak, és szerintük az igazságtartalma annyiban merül ki, hogy Angie és Brad végre jobb kapcsolatot ápolnak, mint a válás óta eddig bármikor.

Még több

Sztárhírek