A királyi család durva húzással zárta ki az életéből Meghant

Ennél nagyobb jelképes pofont nem is kaphatott volna az angol királyi családtól!

A királyi család durva húzással zárta ki az életéből Meghant

A royal website elég nagy átalakuláson ment át – legalábbis, ami a Meghant érintő részeket illeti. Sőt, egyenesen fogalmazhatnánk úgy is, hogy Erzsébet egyszerűen lesöpörte őt a térképről – írja a Daily Mail.

Egészen pontosan eltűnt a születési dátumára vonatkozó adat, valamint a szülei nevei – amit Thomas Markle, Meghan apjának folyamatos botrányai után nem is csodálunk. Továbbá királyi fenség helyett csak úgy emlegetik, hogy ő, vagy a hercegné, és most kapaszkodj, a Meghant bemutató szöveg második sorában pedig az áll – mint a palota szerint legfontosabb infó –, miszerint idén januárban úgy döntöttek Harry herceggel, hogy kiválnak az angol királyi családból.

Az oldalt valószínűleg március 31. után szerkesztették, ekkor vált hivatalossá, hogy Harry és Meghan lemondanak a rangjukról. A palota szóvivője nem kommentálta különösebben a dolgot, mindössze annyit mondott, hogy a királyi család honlapját rendszeresen frissítik, hogy az a különböző feladatokat betöltő családtagok aktuális munkáit tükrözze. Így vagy úgy, de a palota jelenlegi értelmezése szerint Meghan nem több, mint Archie anyukája, és Harry felesége.

Még több

Sztárhírek