Álomszép házat bérel Katalin és Vilmos a nyaralása alatt

Ezt látnod kell!

Álomszép házat bérel Katalin és Vilmos a nyaralása alatt

Érthető módon a karantén után Katalin, Vilmos és a gyerekek is arra vágynak, hogy egy kicsit kiszakadjanak otthonról és elmenjenek nyaralni. Persze ez jelen helyzetben nem jelenti azt, hogy messzi utazást terveztek. Ehelyett Nagy-Britannia délnyugati részén, a royal által annyira kedvelt Scilly-szigeteken, azon belül is Tresco gyönyörű szigetén szálltak meg.

A források szerint a család a Dolphin House-ban laknak jelenleg, ami egy 6 hálószobás nyaraló. Károly herceg a tulajdonosa, és valószínűleg Vilmos egy nap majd megörökli tőle. Gyönyörű kert veszi körül, az ablakból kilátás nyílik a tengerre, és nagyon szép emlékek kötik ide Vilmost és Harryt is, miután többször megszálltak itt gyerekként.

Az amerikai Cosmo megpróbálta kideríteni, hogy vajon tényleg itt nyaral-e a család, ám a szóvivő csak ennyit mondott: „A vendégek védelmében nem árulhatjuk el, hogy Cambridge hercege és hercegnéje Trescoban szállt-e meg” – viszont küldtek néhány gyönyörű képet a házról, amit ITT tudsz csekkolni.

A házat egyébként ki lehet bérelni: főszezonban 4865 font egy hétre, azaz nagyjából 1,8 millió forint, míg szezonon kívül 2230 font, vagyis 853 ezer forint. Bár nagyon drága, tényleg álomszép hely…

Még több

Sztárhírek