Bármelyik pillanatban megérkezhet Chris Pratt babája

Maga a színész jelentette be!

Bármelyik pillanatban megérkezhet Chris Pratt babája

Nem is olyan régen, április közepén derült ki, hogy Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger az első közös gyereküket várják. Egy Instagramra posztolt friss fotó szerint pedig a Teminator lánya gyakorlatilag bármelyik pillanatban megszülhet.

Chris és a láthatóan már nagyon terhes Katherine a hétvégén Los Angelesben túráztak, a színész pedig lőtt is magukról néhány fotót, hogy megmutassa a fanoknak, nagy pocakkal is milyen sportos a felesége. Az Insagram-sztoriban megosztott fotó mellé Chis ezt írta:

„Nemsokára lebabázunk, de addig meg nem állunk.”

Fotó: Instagram/@chrispratt

A pár egyébként az elmúlt hónapokban nem sokat beszélt nyilvánosan a terhességről, de Katherine nemrég kivételt tett és egy Instagram live-ban mondott el néhány részletet a fanoknak arról, hogy milyen volt várandósan átvészelni a házi karantént.

„Rettentő szerencsés vagyok, hogy nagyon szoros a családommal a kapcsolatom, ami most sokat segített. Nagyon örültem neki, hogy Chris otthon van és hogy segített mindent lefertőtleníteni és figyelt arra is, hogy mindenkin mindig legyen maszk. Érdekes volt egy ilyen időszakban kisbabát várni.”

Azt egyelőre nem tudni, hogy a pár mikorra várja a babát, de ha hihetünk Chris kiírásának, a szülésig lehet, hogy csak napok vannak hátra.

Még több

Sztárhírek