Bizarr dolog miatt olyan jó Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata?

Ezt nem akarod majd elhinni!

Bizarr dolog miatt olyan jó Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata?

Katy Perry és Orlando Bloom kapcsolata koránt sem indult könnyen, hiszen már egy szakításon is túlvannak. Épp ezért lepődött meg mindenki, amikor nem sokkal azután, hogy újra összejöttek, már be is jelentették, hogy az énekesnő kisbabát vár.

A sztárcsaj akkori elmondása szerint Orlandóval igen szenvedélyes a kapcsolatuk, de a hangos veszekedésekből mindig sokat tanulnak. Persze ezek után felmerülhet pár emberben a kérdés, hogy mégis miért működik ennyire jól a kapcsolatuk, amire most meg is kaptuk a választ.

Katy szerint ugyanis egy igen érdekes dologban találják meg a közös hangot, ez pedig nem más, mint a misztikus dolgok és a földönkívüliek iránti érdeklődés. Nem, ez egyáltalán nem vicc, az énekesnő a legújabb interjúban ki is fejtette, hogy a kapcsolatukban kulcsfontosságú szerepet játszanak a zöld lényecskék:

„Elképesztően összeköt minket az, hogy ugyanazok a dolgok érdekelnek minket, ugyanazokért a dolgokért rajongunk. A spiritualitás rendkívül fontos szerepet játszik a kapcsolatunkban. Imádjuk a rejtélyes, misztikus talányokat, és odavagyunk a földönkívüliekért, plusz mindenért, ami velük kapcsolatos! Ez köt minket igazán össze!”

Arról az énekesnő nem nyilatkozott, hogy rabolták-e már el űrlények, vagy egyáltalán találkozott-e már velük, mindenesetre legalább már tudjuk, hogy hogyan, vagy kiknek köszönhetően ilyen erős a szerelmük Orlandóval.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek