Nehéz beszélgetésen van túl Harry és Vilmos

Újra beszélnek, de ez még nem oldotta meg a problémáikat.

Nehéz beszélgetésen van túl Harry és Vilmos

Világszerte elég nagy port kavart két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand könyve, a Findig Freedom, magyarul A szabadság nyomában. Ebben ugyanis elég kínos sztorik szerepelnek Harryről és Meghanról.

Nemrég pedig az derült ki, Vilmos herceg úgy gondolja, a tesója és a felesége állnak a kötet mögött, így szeretnék visszanyerni a fanok elveszített szimpátiáját. A royal rajongók egy része ugyanis a mai napig haragszik rájuk, amiért cserben hagyták a királyi családot, ez pedig nem esik túl jól az exroyaloknak.

A könyvből az is kiderült, Vilmos herceg úgy gondolja, öccse túl gyorsan döntött úgy, hogy megkéri Meghant, szerinte Harryt „elvakította a szerelem és a szenvedély”. Bennfentesek szerint emiatt már akkor összevesztek, Diana hercegnő kisebbik fia úgy érezte, testvére nem támogatja eléggé. Ekkor kezdett megromlani közöttük a viszony, ami sajnos később sem lett jobb.

Bár jöttek olyan hírek, amik alapján azt lehetett hinni, hogy kibékültek, végül mindig az derült ki, hogy ez nincs így, továbbra is feszült a viszony. Most egy újabb royal író, Phil Dampier szólalt meg az ügyben, azt mondta, egy bennfentestől úgy tudja, Harry és Vilmos kapcsolata a mai napig elég rossz. A könyv miatt is keresték egymást, de nem lett kevésbé feszült a hangulat közöttük.

„Jelenleg beszélnek ugyan egymással, de ezek a beszélgetések kimértek és nehézkesek” – árulta el a Daily Mail-nek.

Hozzátette, az egyik legnagyobb problémájuk, hogy Harry herceg úgy gondolja, Vilmos egy kicsit túl sznob, szeretné, ha leszállna a magas lóról. Egyelőre tehát hiábavalóak a beszélgetések, nem kerültek közelebb a megoldáshoz, ami nagyon szomorú. Szerinted kibékülhetnek valaha?

Még több

Sztárhírek